2010. január 25., hétfő

Kis kitérő: Green Lantern

Ezzel a bejegyzéssel kis kitérőt teszek eddig megszokott Supermanhez kapcsolódó bejegyzéseimtől.
Ryan Reynolds amilyen jól néz ki, olyan értelmesen tud nyilatkozni... (elnézést ezért minden rajongójától)

A Sundance Fesztiválon készült vele egy interjú, amelyben megkérték, hogy mondja el a Zöld Lámpás híres "versikéjét", amellyel aktiválni szokta gyűrűjét. Rendben, erre nem volt hajlandó, a helyében én sem égettem volna magam az egész internet közösség előtt. De amikor Blake Lively-ról nyilatkozott... Nos, az elég vicces volt, és most enyhén fejeztem ki magam.
Bár Blake-et csodálatosnak tartja, fogalma sincs, ki is ő. Persze, ha egyetlen egyszer rá nem szántam volna magam, hogy belenézzek a Gossip Girl-be, nekem sem lenne...

A Green Lantern film 2011-ben kerül a mozikba, Ryan Reynolds (Hal Jordan/Green Lantern) és Blake Lively (Carol Ferris) főszereplésével.

2010. január 15., péntek

Képregény híreink következnek

Azért képregényekből sem volt hiány a mai napra:

Megtudhattuk, hogy a DC Universe Online játék (amely valamikor ebben az évben jelenik meg a tervek szerint) mellé kijön egy képregény sorozat is, a DC Universe: Legends, amely a játékkal párhuzamosan meséli el történetét.

A jövő héten pedig megjelenik a legújabb Superman/Batman és a Tiny Titans, igaz ebben még nem szerepel a Geoff Johns féle Superboy.

Smallville események napja

Mai napra is bőséggel kijutott a Smallville-lal kapcsolatos eseményekből.

Először ugye érkezett a rémhír, hogy a Disciple csak január 29-én kerül adásba.
Rögtön megindult a találgatás, hogy akkor mi fog történni? Minden csúszik egy héttel. Kisebb infarktust kellett kihordanunk, hogy a kétórás filmet, az Absolute Justice-t egy héttel később nézhetjük meg. Egyesek szabályosan depresszióba estek eme hírek hallatán (legalábbis a Twitter tele volt velük).
Mint megtudtuk, a Disciple január 29-re került, az AJ maradt február 5-én, a CW pedig gyorsan leszedte a beharangozásó videóját a visszatérésről. Ami a nagy kérdés, hogy a Warrior mikor kerül adásba, mikor az elmúlt két napban elárasztottak minket promó képekkel.
Erre két elmélet létezik jelenleg:
1. Egymás után megy le január 29-én a Disciple és a Warrior.
2. A Disciple helyett a Warrior megy le, mivel a Disciple-ról egyetlen promó kép sem jött ki ezideáig.

Kíváncsian várom a fejleményeket....
Mindenezen rossz hírek ellenére némi pozitívum is történt: végre megtudhattuk, mi is lesz AJ sztorija.

Pedig már kezdtem beleélni magam....

Ma reggel sajnos szomorú hírekre ébredtünk. Az anyatermészet ismét lesújtott, ezúttal Haitira nemrégiben, és a CW csatorna úgy döntött, hogy jótékonysági műsort szervez az áldozatok és hozzátartozóik megsegítésére. Mindez nagyon szép tőlük, minket viszont annyiban érint, hogy emiatt a Smallville várva várt új epizódja, a Disciple január 22. helyett január 29-én kerül adásba.
A csatorna még nem erősítette meg hivatalosan a hírt, ezért egyelőre annyit tehetünk, hogy várjuk a legújabb fejleményeket.

Geoff Johns és a Tiny Titánok

A Geoff Johns-féle Tiny Titans #25 számból is megérkezett egy oldal elöljáróba, hogy legyen min szörnyülködnünk. Bevallom, nekem sosem volt kedvencem ez a sorozat, talán, de csak talán Geoff bácsi képes lesz felrázni a dolgokat.

Warrior

Következőnek újabb promo képekkel csigázták fel érdeklődésünket az érkező Disciple epizóddal kapcsolatban. Lois mindenért mindent megtesz, ahogy már megszokhattuk, ezúttal még Wonder Woman amazon szerelését is magára öltötte.
(további képek szintén a weboldalon: worldofsuperman.fw.hu)

Zajlik az élet a Smallville-ben

Bár mi már az alváshoz készülődünk, Amerikában most indult csak be az élet...
Elsőnek Damian Halbrook árasztotta el postjaival a Twittert, elcsöpögtetve néhány infomációmorzsát a Smallville-ról kb. két hét múlva megjelenő cikkével kapcsolatban. Van itt minden: raktárhelyiség, Zod mindenkit meglepő tevékenysége és egy lehetséges Oliver&Chloe páros? Nos, annyi biztos, hogy hamarabbit úgyis csak a Disciple-ből tudunk meg, addig meg még alszunk párat.

Részletek a weboldalon: worldofsuperman.fw.hu

2010. január 14., csütörtök

Mindenki állítsa be a vekkert...


Még nyolcat kell aludni és itthoni idő szerint adásba kerül a Smallville legújabb epizódja, a Disciple. Szóval minden fanatikus állítsa be a vekkert, mert legkésőbb hajnali 3kor ébresztő, hogy elsők között nézhessük az új részt.

Action Comics #885


Sikerült végre végigbogarásznom a legújabb számot.... Meg kell mondjam, izgalmakban nincs hiány ebben a sztoriban sem. Nightwing és Flamebird miatt egy pillanatra elkapott az ideg, hogy akkor most mi is lesz velük, de szerencsére megjelent Lois, és minden sínre került. A sztori vége pedig igazi kárörvendős hangulatba hozott, már ami Lane tábornokot illeti.

Komolyan néha eszembe jut, hova is jutott volna Superman Lois nélkül. Igaz, létezik egy nagyon régi Action Comics szám, amiben Lois megy a Kryptonra, és jótékonykodik, mint Superman a Földön, de azért ez mégis csak más. Kedves DC, nincs véletlenül egy ilyen sztori talonban? Én szívesen elolvasnám.

Új Legion of Super-heroes


Paul Levitz két új képregény sorozatot indít, az egyik a Legion of Super-Heroes reboot-szerűsége (a képen Lighting Lad vázlata a füzethez), a másik pedig az Adventure Comics átvétele, amely Clark Kent és a Légió kapcsolatáról fog szólni, Geoff Johns Superman: Secret Origins sztoriját követve, amelynek második részében nemrég olvashattunk a Légióról, illetve Clark tett egy kisebb kiruccanást a jövőbe.
A Légió májusban, az Adventure Comics új sorozata pedig júniusban indul.

Superman a WoW-ban.... vagy inkább Zod


Most olvastam, hogy a legutóbbi World of Warcraft patch-ben van egy új fegyver, ami Zod's Repeating Elbow néven fut. Nem tudom, milyen köze lehet a nevén kívül Zod-hoz, de ha valaki megyosztja velem...