2010. december 28., kedd

Secret Origin: The Story of DC Comics

A novemberben megjelent, a DC képregény kiadó történetét bemutató DVD most már az interneten is elérhető, melyet lentebb tölthettek le. A dokumentumfilm nem csupán a képregényekről, hanem minden, egyéb médiaformátumot is bemutat, melyben valaha találkozhattunk a DC szuperhőseivel (sorozatok, képregények, rajzfilmek, mozifilmek, videójátékok).


(a letöltés után a darabokat WinRar segítségével illeszd össze)

2010. december 24., péntek

Smallville - Új Spoilerek

A Beacon című epizódban lesz egy Lionel - Chloe jelenet, melyben ismét hallhatjuk Lionel-től: Ms. Sullivan. Remélhetőleg nem vágják ki a végső verzióból.
A Booster című epizódról mondott el néhány információt Geoff Johns: a Jamie Reyes féle Blue Beetle mutatkozik be az epizódban, Booster Gold-nak pedig a korai változatát láthatjuk, amikor a hős főleg még önmaga reklámozása kedvéért hősködött. Az epizódban megismerhetjük Blue Beetle eredetét, láthatjuk Booster találkozását Lois-szal és Clark-kal, valamint valaki cameo-ját is láthatjuk a Kord Industries-tól (a képregényekben az eredeti Blue Beetle, Ted Kord tulajdona a vállalat, ahonnan a szuperhős technikai segédeszközeit kapja)

Young Justice - Januári menetrend

A Cartoon Network közzétette a Young Justice című sorozat epizódjainak vetítési idejét, illetve rövid leírását.

Január 7-én, melyet korábban a sorozat visszatérési időpontjaként emlegettek, csupán az első rész, az Independence Day ismétlését adják, tehát új epizód majd csak 21-én lesz.

Január 7. - 1x01 - Independence Day: A Justice League tagjainak szárnysegédjei, Robin, Kölyök Flash és Aqualad egy labortüzet indulnak kivizsgálni, ahol aztán rátalálnak Superman klónjára.

Január 14. - 1x02 - Fireworks: Robin, Kölyök Flash és Aqualad kimentik Superboy-t a Cadmus Laborból.

Január 21. - 1x03 - Welcome to Happy Harbor: a Young Justice hibásan azt feltételezi, hogy az őket üldöző Mister Twister nem más, mint Vörös Tornádó, aki csupán próbára akarja tenni őket.

Január 28. - 1x04 - Drop Zone: a csapat megkapja első hivatalos küldetését, azonban még vezetőjük sincsen!

2010. december 23., csütörtök

Boldog Ünnepeket!

Minden Kedves Látogatónknak Ajándékokban és Bejgliben Gazdag Áldott Karácsonyt Kívánunk!


2010. december 22., szerda

2010. december 21., kedd

Smallville - Clois minden idők legjobb párosai között

A TVGuide magazin összeállította a televíziózás történetének 25 legjobb párosát felsoroló listáját, melyet egyébként ide kattintva ti is megnézhettek. Nem rangsor, csupán felsorolás, de ami a legfontosabb, hogy a jelenkor Lois és Clark-ja, Erica Durance és Tom Welling is szerepel rajta, ezzel kiütve a másik legendás Clois párost, Teri Hatcher-t és Dean Cain-t.

Batman - Arkham City Screenshots




Smallville - Chloe visszatéréséről

Kristin D Santos a következőket osztotta meg Chloe visszatéréséről: 'Sajnos a szerelmi szálról nem oszthatok meg semmit, de Chloe visszatérésével kapcsolatban elmondhatom, hogy azért tér vissza, hogy segítsen megmenekülni hőseinknek a legutóbbi epizódban történt események kapcsán.'

2010. december 17., péntek

Superman - Kevin Spacey visszatérne

A Superman visszatér Lex Luthor-a, Kevin Spacey ismét visszatérne a szerephez a készülő Superman moziban. Bár Snyder és csapata még nem kereste meg, a színész nyilatkozata szerint szívesen eljátszaná újra a kopasz szupergonoszt, annak ellenére is, hogy a rendező teljesen más történeti vonalon szeretné az új filmet elkészíteni, mint az a Superman visszatér történetéből következne.

Green Lantern - Új Koncepciós Rajzok

Új koncepciós rajzok jelentek meg a nyáron bemutatásra kerülő Green Lantern filmből, melyeken Parallax és Krona lehetséges ábrázolását láthatjuk.



2010. december 14., kedd

Green Lantern - Dömping 2011-ben

A 2011 nyarán bemutatásra kerülő Green Lantern film mellett számos más médiatermék is a közönség igényeit szolgálja majd kedvenc Lámpásunk történetével kapcsolatban. A filmhez kapcsolódó számos termék (játékadaptáció, akciófigurák, stb.) mellett két animációs projekt is indul, a Green Lantern: Emerald Knights (megjelenés szintén nyáron), illetve az ősszel induló Green Lantern: The Animated Series.
Az animációs filmek közül egyik sem lesz szoros kapcsolatban történetileg a mozifilmmel, azonban teljesen független sem lesz, mivel a mozifilm történetének ismeretében nincs szükség az eredetsztori ismételt bemutatására.
Mivel az animációs filmek története teljes egészében az űrben játszódik, sajnos nem számíthatunk más DC szuperhősök vendégszereplésére, így sem Superman, sem Batman nem cameózik a sorozatban, illetve filmben. Viszont rengeteg Alakulat tagot láthatunk majd, és ez nem csak a Zöld Lámpásokra vonatkozik, hanem például a Vörösekre is, akik a 26 részes első évadban kapnak fontos szerepet az animációs sorozatban.

Smallville - Kristin Kreuk nem tér vissza

Régen volt már terítéken, de egy rajongó kérdésére az E! Online ismét megerősítette, hogy Kritin Kreuk nem tér vissza a 10. évadban, mint Lana Lang.

Lois Lane - A rajongók saját szériát akarnak

Twitter-en ismét kampány indult a hétvégén, mégpedig a #LoisLaneSeries hashtag-gel. A rajongók (elsősorban a női olvasók) azt szeretnék elérni, hogy Lois Lane saját képregénysorozatot kapjon a DC-nél. A kampány pedid eredményt hozott, mivel sok, a Twitter-en is jelenlevő képregényíró és -rajzoló figyelmét sikerült felkelteniük vele. A DC pedig mindig is nagy hangsúlyt fektetett olvasóik kívánságaira, így elképzelhető, hogy 50 év után ismét saját sorozatot kap Lois a jövőben.

Smallville - A TV legszexisebb sztárjai

A BuddyTV idei toplistájában ismét az első ötvenben végeztek a Smallville szereplői. Allison Mack (Chloe Sullivan) a 49.,  Laura Vandervoort (Kara Kent/Zor-El) a 30., Cassidy Freeman a 29., Erica Durance pedig a 17. helyen szerepel. 

2010. december 13., hétfő

Batman - Arkham City Teljes Trailer



Superman All Star DVD borító

Megjelent a jövő év elejétől megvásárolható új animációs film, a Superman All-Star DVD-jének hátsó borítója, melyeken már képeket is találhatunk a filmből.

2010. december 8., szerda

Smallville - 10.12 - Collateral január 21-én

Úgy tűnik, hogy a téli szünet ezúttal rövidebb lesz, mert a Smallville már január 21-én visszatér az évad második felének legújabb részével, a Collateral-lal.

Smallville - Váratlan, mégsem meglepő jelenet az Icarus-ban?

A Smallville zeneszerzője Lou Febre elmondta, hogy az Icarus tartalmazni fog egy dallamsort, melyet egy temetési jelenet alatt hallhatunk majd. Aki nagyon figyelt az évad során, kikövetkeztetheti, kinek a temetésére fog sor kerülni.

2010. december 6., hétfő

Superman Vancouver-ben forog

Zack Snyder rendező már megtalálta az új Superman film forgatási helyszínét, mégpedig Kanadában, Vancouver városában. Itt forgatják egyébként a Smallville-t is.

2010. december 5., vasárnap

Smallville - 10.10 Luthor Felirat

Innen tölthetitek az új rész magyar feliratát, hálás köszönet érte The Nanny-nek.

2010. december 4., szombat

Smallville - 10.10 Luthor Nézettség

A tegnapi rész, a Luthor 2,79 milliós nézettséget hozott, valamint második helyen teljesített demó tekintetében.

Smallville - 10.11 Icarus Trailer Felirattal



Smallville - Folytatódik az utód keresése

Májusban lezárul egy korszak, végetér a Smallville, Clark Kent pedig végre Superman lesz. Azonban a CW csatorna már most igyekszik megkeresni azt a sorozatot, amely a tátongó rést betömheti nézettségi mutatóiban. Korábban bejelentett (Wonder Woman, Sandman, illetve Batman-t is rebesgetik), ám azóta csendben készülgető projektek mellé érkezett most egy újabb, Raven címre hallgató projekt, amely szintén ismert DC karakter sztoriját dolgozná fel. Egyelőre a pilot forgatókönyve készül, majd kiderül, hogy lesz-e belőle sorozat vagy sem. Raven egyébként egy félig démon, félig ember hős, aki telepatikus képességeivel segíti a fiatal szuperhősök csapatát, a Tini Titánokat.

Smallville - 10.13 Beacon spoilerek

A tovább mögött olvashattok John Glover további epizódjairól. Aki még nem látta a Luthor című részt, annak javasoljuk, hogy egyelőre ne olvassa el.

Smallville - A nagy pillanat és egy preview klip képei

A Kryptonsite-nak köszönhetően a nagy pillanat előzetesének képeit nézegethetjük, illetve az Icarus preview klipjének képeit.

Smallville - 10.10 Luthor Letöltés

Innen tölthetitek a legújabb részt, a Luthor-t. Nanny felirat helyzetjelentéséről pedig figyeljétek a chatet.

2010. december 3., péntek

Smallville - Új epizódcím és rendezők

Geoff Johns megírta Twitterén keresztül, hogy hétvégén a Smallville epizódján fog dolgozni, mely a 17. rész lesz és a Booster címet fogja viselni. Ebben a részben láthatjuk majd a DC univerzum két neves szuperhősének debütálását a sorozatban, Booster Gold-ét és Blue Bettle-ét. Reméljük Skeets-et is láthatjuk majd (a nagydumás lebegő robotot).

Turi Meyer után Al Septien is megkapta a rendezői debütálás lehetőségét, szintén saját epizódjukban, a Scion című részben mondhatja majd magáénak a rendezői széket Al.

A Persuasion és az Ambush rendezője, Christopher Petry fogja dirigálni a 15. részt, a Fortune-t.

Superman - Kristina Anapau mint Lois Lane?

A Black Swan című film szereplőjét kérdezték arról, hogy eljátszaná-e Lois Lane szerepét a készülő Superman filmben, ha felajánlanák neki a szerepet. A színésznő boldogan igent mondana, annak ellenére is, hogy sok rajongó nem tartja elég karakánnak a szerepre.

Smallville - 10.11 Icarus Promó Kép

A tovább mögött megnézhetitek. Bár nem számít spoilernek, mert az utalásokból sejthető volt, lehet, hogy valaki nem szeretné megtudni a részleteket. Köszönet a képért emesesének.

2010. december 1., szerda

Smallville- 10.10 Luthor Preview Clip Felirattal



Smallville - Al tweetel

Al Septien ismét megosztott velünk néhány dolgot Twitter-en.
- A Scion című epizód forgatókönyvét most küldték el Kelly Souders-nek és Brian Peterson-nak ötletekért és megjegyzésekért, egyébként az írói szobában már a 17. rész epizódon ötletelnek.
- A Scion (10.16) jelentése 'örökös' vagy 'fontos család sarja' és ezen jelentések talán szerepet kapnak majd a történet alakulásában is.
- További vendégszereplőkre és meglepetésekre számíthatunk.
- Oliver-t láthatjuk majd a Luthor epizódban pénteken, illetve az évad második felében vele kapcsolatban is jó dolgokra számíthatunk.
- Clark a 2. évadban kapott egy karkötőt, hogy azt majd adja oda igaz szerelmének. Al szerint és ahogy Brian Peterson is elmondta Comic Con-on, Lois-nak és Clark-nak nem kell karkötő, hogy tudják, szerelmük igaz.
- Chloe magyarázatot ad, nem pedig flashback-et láthatunk majd arról, merre volt az elmúlt hónapokban.
- A Scion-t majd januárban kezdik el forgatni.
- Az biztos, hogy Chloe sok dolgot fog véghezvinni néhány epizódban.
- Desaad és Granny Goodness hamarosan visszatérnek.

Smallville - Újabb író

Brian Q. Miller megírta Twitter-én, hogy a 14., Masquerade című epizódot ő írja.

Smallville - Clark mikor lesz Superman?

TV Guide kérdés-felelet rovatában egy néző rákérdezett, hogy Clark mikor is válik végre Superman-né. A válasz még mindig ugyanaz: Clark-nak még van mivel szembenéznie, mielőtt a híres kettős identitást és a kosztümöt láthatjuk, de semmiképpen se hagyjuk ki pénteken gonosz alteregóját a Luthor című epizódban. Via Kelly Souders.