2011. május 29., vasárnap

X-Men: Az elsők - Újabb TV reklám és képek



Superman: Requiem

Idén télen kerül bemutatásra független filmfesztiválokon a rajongói Superman film, a Requiem, melynek első teaser trailerét nézhetitek meg alább.



X-Men: Az elsők - A kulisszák mögött



Zöld Lámpás - TV reklám #15



Daredevil - Biztos elkészül

A nagy képregényfilm dömping új taggal bővül. Eddig minden bizonytalan volt, de David Slade tegnap Twitterén keresztül megerősítette, hogy elkészítik a Daredevil reboot filmjét, új főszereplőkkel, új sztorival. A hivatalos sajtóbejelentés és egyéb hírek jövő héten érkeznek a stúdiótól.

2011. május 27., péntek

Transformers 3 - Két új TV reklám



X-Men: Az elsők - Új képek


HírPéntek

  • A Cartoon Network volt oly kedves és ismét elhalasztotta a Young Justice következő részének bemutatóját. A dátum egyelőre ismeretlen.
  • Az MTV-nek köszönhetően újabb hat klipet nézhettek meg ide kattintva az X-Men: Az elsők című filmből.
  • Egyes értesülések szerint a Bosszúállók film gonoszai Loki (a Thor filmből) és Thanos lesznek.
  • Geoff Johns és Jim Lee nagy bejelentésre készülnek a Hero Compley Film Fesztiválon. Egyesek szerint az előkészületi fázisban lévő Justice League filmmel kapcsolatban, mások szerint a DC Comics szempontjából furcsa augusztus hónapról, amikor összesen egy képregényük jelenik meg. Egyesek szerint a vezetők egy rebootot terveznek univerzumukon belül, mindez egyelőre pletyka.
  • Jelenleg nyolc rendező esélyes a The Wolverine film rendezésére: José Padilha, Doug Liman, Antoine Fuqua, Mark Romanek, Justin Lin, Gavin O'Connor, James Mangold és a reklámrendező, Gary Shore.
  • Bár legutóbb arról volt szó, hogy a Setét Torony film- és sorozatadaptációjának megtalálták a főszereplőjét Javier Bardem személyében, a legfrissebb hírek szerint a költségvetési huzavona miatt elképzelhető, hogy más alakítja majd Rolandot a feldolgozásban.

Zöld Lámpás - Az első klip



2011. május 23., hétfő

HírHétfő

  • Több forrás is megerősítette, hogy a júliusban bemutatásra kerülő Harry Potter - A halál ereklyéi 2 című film előtt a WB bemutatja a The Dark Knight Rises első teaser trailerét. Ha tényleg így lesz, túl sok mindent még nem várhatunk a pár másodperces videótól, csupán a nézők figyelmét szeretnék felkelteni a készülő filmre.
  • James Newton Howard a Zöld Lámpás film zeneszerzője, alkotásába pedig belehallgathatunk az amazon.com-nak köszönhetően.
  • Ősszel kerül a boltok polcára a Batman: Arkham City, a korábbi Arkham Asylum folytatása. Az alábbi képen láthatjuk, Pingvin miként is fog kinézni a játékban.

X-Men: Az elsők - Új TV spot



X-Men: Az elsők - Karakterposzterek

Egy jó és egy rossz karakterről érkezett egy-egy nemzetközi karakterposzter a filmhez, Mystique-ről, aki itt még az X-Ment erősíti, illetve Riptide-ről, a Pokoltűz Klub egyik tagjáról.

Zöld Lámpás - Újabb reklám

Mindenképpen érdemes megnézni, elkaphatunk benne egy-egy új jelenetet.



2011. május 22., vasárnap

Wonder Woman bugyogóban

Ha az NBC berendelte volna a sorozatot a 2011/12-es televíziós évadra, akkor így láthattuk volna Adrianne Palickit Wonder Womanként a kis csillagos bugyiban rohangálni...

2011. május 20., péntek

2011. május 14., szombat

Smallville - Köszönjük Nanny!!

The Nanny elkészítette nekünk az utolsó rész, a Finale magyar feliratát. Sok éves munkáját és egyben a sorozat 216 epizódját ünnepeljük ezzel a videóval - minden részből egy másodperc.



Smallville - Dal a Finaléból



Smallville - Greg Beeman blogol

Látogassatok el Greg Beeman blogjára, ahol rengeteg színfalak mögötti képet találtok a Finale forgatásáról. A szöveg magyar fordítása később jön.

Smallville - Finale nézettség

Az előzetes adatok alapján a finálé 3 millió nézőt ültetett a képernyők elé, demója pedig 1.3/5 a 18-49 és 1.2/4 a 18-34 korosztályokban. Úgy tűnik, hogy megérte a rengeteg reklám az elmúlt két hétből, mert az előző részhez képest (Prophecy) 50%-kal nőtt a nézettség. Az Absolute Justice című rész mellett tehát a Finale is jól teljesített az utóbbi két év nézettségi adatainak arányában. Véleményem szerint nézettségben is szép búcsút kaptunk a sorozattól.

Smallville - Finale Letöltés

Innen szedhetitek a lezáró részt. Türelmetlenkedők nyugalom, Nanny készíti majd a feliratot.

2011. május 11., szerda

X-Men: Az elsők - Új TV reklám



Kasza és csökkenő remények

Tegnap a FOX kaszált, többek között a képregény alapokkal rendelkező Human Targetet is. Bár nem kasza, mégis rossz hír lehet a rajongóknak, hogy egy friss képregény adaptáció berendelésének esélyei is alacsonyak, mégpedig a Locke & Key-é. Egyedül a Powers berendelése tűnik esélyesnek, illetve a Wonder Womané, de ezek bejelentésére várnunk kell a jövő héten kezdődő Upfronts-ig.

2011. május 10., kedd

Amazing Spider-Man - Újabb forgatási fotók


Smallville - Új kanadai promó



Zöld Lámpás - A teljes alakulat




The Dark Knight Rises - Új forgatási fotók



Conan, a barbár - Új poszter

Smallville - 8 Leo Awards jelölés

A Smallville-t utolsó, 10. évadában nyolc kategóriában jelölték Leo Awards-ra. Reméljük, ezúttal sikerül is ismét díjat nyernie a sorozatnak. A díjak átadására egyébként június 8-án kerül sor. A kategóriák:

Legjobb dráma sorozat
Legjobb rendezés dráma sorozat kategóriában - Glen Winter (Shield) és Kevin Fair (Lazarus)
Legjobb fényképezés dráma sorozat kategóriában - Glen Winter (Abandoned)
Legjobb produkciós dizájn dráma sorozat kategóriában - James Philpott (Shield)
Legjobb kosztüm dizájn dráma sorozat kategóriában - Melanie Williams (Warrior)
Legjobb férfi mellékszereplő dráma sorozat kategóriában - Mackenzie Gray (Lex Luthor klónja - Lazarus), Michael Dangerfield (Gordon Godfrey)

2011. május 9., hétfő

Amazing Spider-Man - Dr. Curt Connors

Úgy tűnik, a sok titkolózás mégsem jött be, mivel egy főiskolás hallgatónak köszönhetően tudjuk, hogy a film egyik gonosza mégis Lizard lesz, mivel a képen Peter dr. Curt Connors-zal beszélget, aki egy félresikerült kísérlet után változik át a ronda hüllőemberré, Pókember egyik ellenségévé válva.

Amazing Spider-Man - Forgatási fotók

A képeken Ben bácsit (Martin Sheen) és Gwen Stacy-t (Emma Stone) láthatjuk.



Superman az első és legjobb

Az ign.com összeállította minden idők 100 legjobb szuperhősének listáját, melynek első helyét kedvenc hősünk, Superman foglalhatta el. A teljes listát a honlapon lehet megnézni, melyhez egyébként egy videós verzió is készült.

The Dark Knight Rises - Az első forgatási fotó

Most, hogy már tudjuk, a harmadik Batman filmben Ra's Al Ghul is szerepelni fog, rögtön beindult a találgatás a rajongók között a mellékelt képet nézve, hogy vajon akkor a Lazarus Pit (Lázár-gödör) látható a képen? Egyelőre maradjon is találgatás. A film munkálatait egyébként a héten kezdték meg Indiában.

Smallville - Finale Promo #2 (Lassított verzió)



Smallville - Finale Promo (Space Channel)



2011. május 7., szombat

2011. május 3., kedd

Zöld Lámpás - Új Reklámok



Amazing Spider-Man - Lizard a filmben?

A film forgatása még javában zajlik, a forgatáson pedig egy alaposan bebugyolált alakot kaptak lencsevégre, feltételezések szerint a film egyik főgonoszát, Lizardot.