2011. június 14., kedd

Young Justice 1.10 letöltés

A Cartoon Network megszánt minket és feltette honlapjára a legújabb részt, mely a Targets címet viseli. Innen tölthetitek, felirat pedig majd érkezik.

2011. június 10., péntek

Action Comics #1

Biztos emlékeztek, korábban említettük a DC szeptemberi rebootját. 52 új füzetet indítanak, több megszokott karakterrel, kevésbé ismertekkel, újakat bemutatva. Íme Superman egyik címének, az Action Comics-nak a borítója. Nem jutok szóhoz...

Zöld Lámpás - BTS klip új jelenetekkel


Zöld Lámpás 'Parallax' klip

Akit eddig nem érdekelt a film, a klipet látva fix, hogy rohan a moziba lefoglalni a helyét az augusztusi bemutatóra.



Zöld Lámpás - Magyar plakát

Amerika kapitány - Új reklám



Zöld Lámpás - Újabb reklám



2011. június 9., csütörtök

The Dark Knight Rises - Kisebb hírek

  • Matthew Modine is szerepet kapott a folytatásban, karakterének neve Nixon lesz, szerepéről pedig azt tudjuk, hogy a filmben jelentős gonoszt fog játszani. Politikusként valószínűleg Garcia polgármester ellenfele lesz, akit Nestor Carbonell alakít majd. Modine jeleneteit majd a londoni stúdióban veszik fel. Nixon karakterének alapjára még nem derült fény, a Batman képregényekben rengeteg korrupt politikus van, de konkrétan egyiket sem hívják Nixonnak (lehet, hogy ez amolyan álnév a forgatás idejére?).
  • Valószínű, hogy a legújabb Harry Potter rész amerikai bemutatásakor már kapunk egy teaser trailert is a filmhez.
  • A trilógia első két részében látott Wayne-kastély szerepét ezúttal Mentmore Towers fogja "alakítani", hanem a Wollaton Hall, Nottinghamben. Az interneten máris spekulációk láttak napvilágot ennek okáról, biztosak vagyunk benne, hogy ennek valódi okára választ kapunk majd a filmben.
  • A végére pedig egy forgatási fotó:

DC reboot - Az új Superman és Supergirl

Wonder Woman - Klip

Sajnos a videót nem lehet embedelni, de itt megnézhettek egy rövid jelenetet a pilotból, amiben a sorozat logója is látható.

2011. június 8., szerda

Hírek a Daredevil filmről

Korábban már mi is megírtuk, hogy rebootot készítenek a 2003-as Daredevil után. A Marvelnek úgy tűnik, nagyon bejön ez a filmuniverzum reboot (persze, ha az X-Men: Az elsők annak számít). Az első információk szerint a forgatókönyvet a Fringe producere és írója, Brad Caleb Kane írja, a rendező David Slade lesz, a film sztorija pedig a Frank Miller és David Mazzucchelli nevével fémjelzett történet, a Born Again alapján készül, melyben Matt Murdock újra talpra áll, miután Kingpin elvett tőle mindent.

Batman: Year One - Betekintő

Az alábbi 10 perces videó a Green Lantern: Emerald Knights DVD-n jelent meg a valószínűleg télen megjelenő újabb animációs filmről, a Batman: Year One-ról.



Trailer dömping a nyáron

A Csodálatos Pókember első teaser trailerét majd a Transformers 3 előtt mutatják be az Egyesült Államokban, június végén, a teljesebb trailert pedig a Comic Conon, júliusban. A Bosszúállók teaser trailerét pedig majd karácsony környékén.

A zombik már készen állnak

Az első hivatalos fotók a Walking Dead második évadjából, melynek bemutatója valamikor októberben lesz.


Green Lantern: Emerald Knights

Innen tölthetitek a filmet. A kiterjesztése .mkv, amit pl. BSplayer lejátszóval rendben meg lehet nézni.

2011. június 6., hétfő

Zöld Lámpás - Új TV reklám



Spider-Man: Edge of Time trailer



Zöld Lámpás - Az első vélemények

Néhányan voltak olyan szerencsések, hogy tesztvetítéseken megnézhették az Egyesült Államokban június 17-én debütáló filmet, és az előzetes vélemények szerint nagyon jó lett a film, Hal Jordan története mellett az Alakulat is hangsúlyos szerepet kapott, az űrben és a Földön zajló események pedig kiegyensúlyozottak, így egyik oldalra sem billen a mérleg.

Conan, a barbár - Új poszter

2011. június 4., szombat

Zöld Lámpás - Új klip

X-Men: Az elsők - A másik cameó

Mi tudjuk, ki ő. Ti?



Batman: Arkham City - Batarang kontroller

Mind az Xbox-hoz, mind a Playstationhöz készül speciális kontroller, a PS3-hoz vezetéknélküli, míg az XBOX-hoz 10 méteres vezetékkel ellátott kontrollert készített a Power A csapat. Magyarországi forgalmazásról egyelőre nincs hír.

Zöld Lámpás - Moziplakát

Amerika kapitány - Újabb TV reklám



X-Men: First Class – bakik a történetben | Geek Life


A Geek Life oldalán jelent meg egy nagyon érdekes összefoglaló a film képregényekre vonatkozó bakijairól. Vigyázat, spoileres! A cikk elolvasásához kattintsatok az alábbi linkre vagy a címre.

X-Men: First Class – bakik a történetben | Geek Life 

Zöld Lámpás - Új klip



Zöld Lámpás - Új promó képek


Transformers 3 - Shockwave és a Linkin Park

Új jeleneteket láthatunk a Linkin Park legújabb klipjében:



2011. június 3., péntek

Képregények

Legutóbb elkezdtük a felzárkóztatást képregény fronton, akkor a Sorcerer Kings-be kezdtünk bele, melynek megjelent befejező része a Superman/Batman #84-ben.

Ezen kívül figyelmetekbe ajánlunk még egy Green Lantern füzetet, a Super Spectaculart, melyben elolvashatjátok a Secret Origint is, vagyis Zöld Lámpás eredettörténetét, melyből egyébként rengeteg elemet vettek át a nálunk augusztusban bemutatásra kerülő filmhez.

Green Lantern: Emerald Knights Fotók


X-Men: Az elsők - Öt Easter Egg a filmben

Az Easter Egg az amerikai médiaipar kifejezése arra, amikor egy adott filmben vagy játékban elrejtett utalást fedezhetünk fel. Az új X-Men filmben eddig öt ilyet fedeztek fel azok az újságírók, akik láthatták már a filmet (Amerikában mindig pénteken mutatják be az új filmeket, így a nézők is biztos felfedeznek újakat).

1. William Stryker Sr.
Az eredeti X-Men trilógiában láthattuk William Strykert, akinek célja a mutánsok kiirtása volt, illetve ő alkotta meg Rozsomák elpusztíthatatlan csontvázát is. Az Elsőkben azonban az apját láthatjuk, de hogy a későbbi főgonoszról se feledkezzenek el, ifjabb Strykert is megemlítik.

2. Testvérek
Magneto a filmben testvéreiként utal néhány mutánsra, a kifejezés utalás lehet a Gonosz Mutánsok Testvériségére, amelyben azon mutánsok gyűlnek össze Magneto vezetése alatt a későbbiekben, akik szemben állnak az X-Mennel.

3. Ismerős mutánsok
Amikor Xavier először használja a Cerebrót más mutánsok megkeresésére, egyebek mellett egy sötét bőrű, fehér hajú mutánst is megtalál. Storm/Vihar?

4. Cameó 1.
A korábban már interneten is kiszivárgott cameó egy bizonyos fémkarmú mutánssal és az ifjú X-Men vezetőkkel.

5. Cameó 2.
A korábbi trilógiában jelentős szerepet játszó színésznő cameója, melyet garantáltan nem fogunk kihagyni és nem fogunk benne csalódni.

X-Men: Az elsők - Last Minute Karakterposzterek



 (A képek kattintásra megnőnek)

Újabb képregény-adaptációk

A Paramount Pictures két képregényből tervez filmet készíteni, a The Mighty és a New Kid című sorozatokból.


A Mighty-ban bemutatkozik a világ első szuperhőse, Alpha One, aki még a jelenlegi szuperhősök megjelenése előtt védte meg a Földet és lakóit. Gabriel Cole hadnagyot jelölték ki mellé a rendőrségtől egyfajta kísérőnek. Minden jól működött, amíg Alpha One meg nem osztott egy szörnyű titkot a világgal, ezután pedig Cole feladata, hogy megakadályozza a szuperképességű embert a világ elpusztításában.


A New Kid című sztoriban Sol az űrben él édesapjával, költözésük mellé pedig természetesen új iskola is dukál, az egyetlen bökkenő, hogy ebben az iskolában főleg földönkívüliek csemetéi járnak. 
A Mighty élőszereplős mozifilmként, a New Kid pedig animációs moziként készülne a jelenlegi tervek szerint.

Amerika kapitány - új promó képek


Zöld Lámpás - ÚJ kulisszák mögötti videók

A videókban most a Lámpások otthona, az Oa bolygó dizájnjának elkészítéséről tudhatunk meg részleteket.



2011. június 2., csütörtök

Amerika kapitány karakterposzterek


 (A képek kattintásra nőnek)

Szuperhősök Lego formában

  

Batman: Year One DVD borító

Transformers: Dark of the Moon Reklám



Transformers 3 - A kulisszák mögött

A Transformers 3 is kapott egy kulisszák mögötti videót, csupa érdekes kaszkadőr trükkel.



Batman: Arkham City - Catwoman trailer

Catwoman játszható karakter lesz az ősszel konzolokra megjelenő folytatásban, az Arkham City-ben. Az alábbi trailerben pedig a gameplay-be is belenézhetünk. Várós!



Wonder Woman - 4 kép a pilotból

Talán egy nap azt is megérjük, hogy megnézhetjük a kritikailag lehúzott pilotot, amit az NBC ugye nem rendelt be a 2011/12-es évadra.


Bosszúállók - Teaser poszter

X-Men: Az elsők - Emma Frost gyémántalakja

Emma Frost másik képessége a telepatikus dolgokat kívül a gyémántforma harci helyzetekben. A film készítői szerencsére ezt is belevették a kész filmben, a végeredményre pedig az alábbi képen vethetünk egy pillantást.

Transformers 3 - Új promó képek


HírCsütörtök

  • Az internetre került az X-Men: Az elsők soundtrackje, melybe ezen a linken hallgathattok bele. A jobb oldali sávban megtaláljátok a többi dallamot is.
  • A pletykák szerint nagyban folyik egy Hawkman film tervezése, melyet leginkább az Indiana Jones és a Da Vinci-kód filmek ötvözeteként lehetne jellemezni.
  • Úgy tűnik, a Batman filmbe újabb gonosz érkezik, egyelőre semmit nem tudni róla, de Jeff Hammond twitterén megírta, hogy személyesen Christopher Nolannel tárgyal a szerepről.
  • Frank Darabont nyilatkozata szerint az AMC meg akarja rövidíteni a Walking Dead költségvetését, melynek negatív hatása lehet ötleteinek kreatív megvalósítására. Egyébként a sorozathoz kapcsolódó másik hír, hogy a második évadban biztosan láthatjuk Otis, Maggie és Hershel karakterét, vagyis Rick és csapata eljut a Greene farmra az új évadban.
  • A jelenlegi állás szerint a Batman filmben lesz egy kórházi jelenet, melyben Alfredot láthatjuk majd betegként.
  • Jövő nyáron világpremierként mutatják be nálunk a Dark Knight Rises-t (2012. július 19.) és a magyar címet is kapott Csodálatos Pókembert (2012. július 2.). A filmeket egy nappal az amerikaiak előtt nézhetjük meg.

X-Men: Az elsők - 2 reklám és 1 klip



Cowboys & Aliens reklám



Amerika kapitány is reklámozik

Úgy tűnik, ma reklám dömping van a képregényfilmek terén, Amerika kapitány is kapott kettőt:



Zöld Lámpás - ÚJ kulisszák mögött videó

Ezt a videót mindenképp érdemes megnézni, mivel új jeleneteken túl még hajmeresztő kaszkadőr trükköket is láthattok benne.


Zöld Lámpás - Újabb reklám



2011. június 1., szerda

Zöld Lámpás videók új jelenetekkel





A DC sztori

A DC fejesei, mint Geoff Johns és Jim Lee orbitális változásokat terveznek a DC univerzumban. Elsőként szeptembertől mindent felborítva megszűnik az eddigi rendszer és 52 új címet indítanak, valamint több mint 50 karakter kosztümjét tervezi újra Jim Lee. Az 52 új cím indítása valójában azt jelenti, hogy minden eddig létező címet újra egytől számoznak, az első ilyen füzet a Justice League of America #1 lesz, melyben visszatérnek a sztorihoz az eredeti Liga nagy hősei, Superman, Batman, Wonder Woman, Flash és Zöld Lámpás is.
Ahogy azt említettük, a karakterek kosztümjeit is módosítják kissé, valamint a karaktereket is megfiatalítják, hogy jobban illeszkedjenek a 21. század tömegízléséhez. Nem kell olyan drasztikus változtatásra gondolni, mint amilyen Wonder Woman majdnem egy évvel ezelőtti újradizájnolása volt, de lesznek észrevehető különbségek. Az első betekintőt egyébként a bal oldalon látható képen nézhetitek meg, ahol már látszanak az apróbb változtatások és a karakterek is sokkal fiatalabbak jelenlegi koruknál (pl. Superman-t 35-40 évesnek ábrázolják a képregényekben jelenleg, a képen pedig max. 25-nek tűnik). 
További hír a témában, hogy megjelent két nagyon vázlatos rajz Superman kosztümjének egyes részeiről, történetesen az övéről és a csizmájáról. Az övét hangsúlyosabbá tették, a csizmája pedig teljesen új dizájnt kapott.
Egyébként az egyes karakterekről különböző pletykák hada kering, az egyik legtöbb port kavaró Clark Kent és Lois Lane házasságának vége, hogy Clark karakterét jobban eladhassák a fiatal olvasóknak, valamint Wonder Womant ismét behozhassák a történetbe szerelmi szálként, ezzel a Csodanő karakterét hangsúlyosabbá téve az olvasók körében. A cél lehet, hogy ez, de az interneten máris százak, ha nem ezrek kampányolnak az egyelőre még pletyka státuszban lévő rémhír ellen. A másik pletyka pedig, hogy a jelenlegi két Batman téma is megszűnik és a továbbiakban ismét Bruce Wayne lesz a Denevérember, Dick Grayson sorsáról egyelőre semmit nem tudni. 

Az tény, hogy a szeptemberi reboot augusztus 31-én a Justice League of America #1 megjelenésével alaposan fel fogja kavarni az állóvízet mind a DC univerzumban, mind a képregény-olvasók körében. Az én javaslatom az, hogy aki eddig azon gondolkodott, hogy belevág a képregényolvasásba, de nem tudta, hol kezdjen neki, annak kitűnő alkalom lesz ez az esemény.