2010. április 30., péntek

Események - Frissítve

Mai napra több fontosabb esemény is jutott:

1. Twitter Trend Esemény

Múlt héthez hasonlóan ma szintén trend esemény lesz a Twitteren, ezúttal Allison Mack-hez kapcsolódóan. Magyar idő szerint éjfél és hajnali kettő között indul az esemény: vagyis Twitteren, ha van felhasználóneved, minden üzeneted végére írd be: #AllisonMack. Az esemény célja, hogy Chloe-t ismét viszontláthassuk a következő, 10. évadban. Az #AllisonMack hashtag (bizony, ez a szép 'magyar' neve) mellett megpróbálják a rajongók a #Chlollie-t is trendelni. Hajrá! 

2. FHM Online szavazás

Tavalyi évhez hasonlóan idén is megválaszthatjuk a világ legszexisebb nőit. Tavaly Allison Mack, Kristin Kreuk és Erica Durance is szerepelt a listán. Szavazatodat te is leadhatod az FHM honlapján, jobboldalon írd be a listába kedvenceidet valamint email címedet és máris érvényes a szavazatod.

3. FHM szavazás eredménye Nagy-Britanniában

Az angolok már lezárták a saját szavazásukat, melynek listáját közzé is tették. Ezen csak Kristin Kreuk szerepel a 28. helyen (sajnos, ez rosszabb a tavalyi évhez képest, amikor a 8. helyen szerepelt). A többiek, a szokásokhoz híven, nem szoktak felbukkanni az angol listán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése