2010. május 21., péntek

Interjú vagy olyasmi - 3. (FanCast)

Nem Clark Kent az egyedüli, aki változásokon megy keresztül, amikor eléri szuper sorsát. A Smallville szereplőgárdája legalább egy rajongók által imádott tagot veszít a 10. és egyben utolsó évadában és talán újra felbukkan néhány sorscsapása a múltból.

Allison Mack megerősítette, hogy nem lesz főszereplő a 10. évadban, de vissza fog térni több részben, hogy Chloe sztoriját rendesen lezárják.
Amikor a FanCast rákérdezett a CW vezetőjénél, Dawn Ostroff-nál, hogy Chloe kiírása kreatív döntés volt-e vagy költségvetési, esetleg a színésznő döntött így, csak annyit erősített meg, hogy Mack valóban visszatér "több epizódra. Nem hiszem, hogy tényleg fel fog-e tünni a hiánya. Remélem, nem."
Mack elmondta az EW.com-nak, hogy igazán megtisztelve érzi magát a rajongók hűsége és szeretete miatt. és reméli, hogy olyan sztorit sikerül prezentálni nekik, ami megfelelően lezárja Chloe Smallville örökségét.
Ha már örökségekről beszélünk, Clark-nak is megvan a sajátja, amit a következő évadban beteljesíthet. A május 14-i évad fináléban végre betekintést láthattunk a ruhára, amit majd Superman-ként fog viselni. Ahogy Clark teljesíti végső próbáit és felveszi azt az ikonikus személyazonosságot, amit mindannyian ismerünk, Ostroff és Tom Welling is megerősítette, hogy újra találkozhatunk ismerős arcokkal.
A 10. évadban "Sok nosztalgia lesz" mondja Ostroff, "és sok érdekes vendégszereplő, akik visszatérnek."
Vagyis...? Welling elmondta a FanCast-nak, hogy mindenképp szívesen látná Michael Rosenbaum-ot visszatérni, hiszen Lex Luthor nélkül hogy válhatna Superman? Annak ugye nem lenne értelme.
Welling szintén kifejezte, hogy szívesen újralátná John Schneider-t is visszatérni.
Ami az Acélember életének hölgyeit illeti, Welling elmondta, hogy először is reméli, hogy az, hogy Lois tudja Clark titkát, nem fog csakúgy eltűnni. "Remélem, nem veri be a fejét aztán elfelejti az egészet. Az túl könnyű lenne."
Ehelyett inkább szeretné látni, mindez hogyan adná ki magát, ha Lois most találkozna a másik hölggyel, aki tudja a titkát.
"Szeretném látni, ahogy Clark besétál a Daily Planet-be és látja, amint Lana és Lois beszélgetnek. Kíváncsi lennék, mi történne!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése