2010. május 20., csütörtök

PopWrap Interjú Tom Welling-gel

PopWrap: A csatorna bejelentette, hogy a 10. lesz a Smallville utolsó évada...  

Tom Welling: Ez nagyon vicces. Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptuk a 10. évadot, de nem akarok rögtön a szomorúságba ugrani azzal, hogy ez lesz az utolsó. Igazából nem tudjuk. A rajongók miatt húztuk eddig, ki tudja, ha idén is elég ember nézni... a tizenegy is nagyon jól hangzik!

PW: És Allison Mack vissza fog térni, igaz?

Tom: Allison visszatér! Csak kisebb kapacitással. Nyugalom, Chloe része lesz a 10. évadnak.

PW: A műsor a 'nincs repülés, nincs harisnya' szabállyal indult az akkori készítőkkel, és az elmúlt években ezt ügyesen meg is oldottátok. Mit gondolsz arról, hogy Clark belebújik a piros-kék ruhába?

Tom: Úgy gondolom, mindig megvan a lehetőség. Számomra a legfőbb oka annak, hogy ilyen nagyszerűnek érzem ezt a műsort, hogy nyomonköveti Clark útját a Superman-né váláshoz. Tehát ha megtörténik, akkor is az évad vége felé - vagy talán az utolsó dolog, amit láthattok a Smallville-ban.

PW: Mit szeretnél látni a következő évadban?

Tom: Szeretném látni, hogy keveredik ki abból, amibe került a mostani évad végén. (Nevet) De legfőbb Lex-szel szeretném újra együttlátni, szeretném, ha Michael (Rosenbaum) visszajönne. Nagyszerű lenne Lana-t és Lois-t is egy légtérben látni, az biztos érdekes lenne Clark-nak. Aztán a Justice League-etés még sok más. A tizedik évad hatalmas lesz!

PW: A sorozatzáró lehetőségével, egyesek szeretnék, ha mindenki újra visszajönne.

Tom: Remélem is. Remélem, mindenki így érez. Szeretném látni Annette-et [O' Toole - Martha Kent] többször, Michael McKean-t [Perry White], John Schneider-t [Jonathan Kent] – mindenkit! Ők a család része!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése