2010. május 30., vasárnap

Röviden...

Filmfeliratok

Lezártuk a szavazást, melynek eredményeképp először a Superman: Brainiac Attacks című animációs filmhez készül magyar felirat, majd az Acélember és a Supergirl kerül sorra. Érdemes visszanézegetni, azonnal kitesszük, amint elkészül.

Képregények

Megkezdtük a felzárkózást a képregényekkel, célunk, hogy az amerikai szintre hozzuk a fordításokat. A fordítás alatt álló címek a Justice League minden tagját felvonultatják, így senki nem marad kedvence kalandjai nélkül. Az alábbi címeket várjátok a következő időszakban: Superman - Secret Origin, Wonder Woman, Batman, Batman - The Return of Bruce Wayne, War of the Supermen, Superman/Batman, The Brave and the Bold, a Codename Patriot sztori befejezése, illetve folytatása, a World against Superman, majd a Last Stand of New Krypton.

Kiemelt képregényeink a Smallville és a Final Crisis. A Smallville minden szombaton érkezik, hogy enyhítsük kicsit a sorozat miatti hiányt. A Final Crisis pedig a valószínűleg a Smallville-ban is felbukkanó Darkseid - New Gods sztorit meséli el, így az is képbe kerülhet, aki különben nem olvas képregényt.

Az alábbi három képen a DC Comics nemrégiben indított három sorozatának borítója látható. Szavazzatok arról, hogy szeretnétek-e ezeket is magyarul olvasni. A Zatanna értelemszerűen Zatanna, a mágusnő saját kalandjait, a DC Legacies pedig a Smallville Absolute Justice részében látható JSA klasszisait mutatja be, első füzetében találkozhatunk Homokemberrel, Atommal és Doktor Sorssal is. A Legion of Super Heroes pedig egy régebbi sorozat folytatása, amely a 31. századi szuperhősökről szól (lásd Smallville 8. évad - Légió)


Erica Durance

Ne felejtsétek el, hogy június 5-ig lehet beküldeni a projects@durancemagazine.org címre a színésznőnek szóló szülinapi jókívánságokat, és a beküldök között 5 ajándékcsomagot sorsolnak ki, melyben DVD-k és egy egyedi Smallville póló is helyet kapott. Valamint ha kérdésetek van a színésznőhöz, azt az info@durancemagazine.org címre küldhetitek, mivel Erica személyesen fog válaszolni néhány kérdésre. További részleteket a visszaszámláló óra alatti linken találtok.

FanArt verseny

Ne feledkezzetek meg a versenyről sem, melynek jelentkezési határideje: július 31. A részleteket pedig megtaláljátok a FanArt Fórumon a linkek között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése