2010. május 19., szerda

Vegyes Felvágott


1. Az előző posztban említett könyvbemutatóhoz képek is vannak. Itt kottyantotta el Tom Welling, hogy a 10. lesz a Smallville utolsó évada. Dawn Ostroff akkor valószínű a kryptonit tőre után tapogatózott (via Ausiello). A képeket ide kattintva megleshetitek.

2. A Kristin Kreuk rajongóknak ajánljuk, hogy rohanjanak az első torrent/letöltés oldalra, ugyanis a netre került legutóbbi munkája, a Ben Hur.

3. Egyelőre úgy tűnik, hogy a holnapi CW Upfronts-on csak Tom Welling lesz ott a Smallville stábjából, de ugye még semmi nincs kőbe vésve. Welling is elsősorban új sorozata, a Hellcats bejelentése miatt lesz jelen.

4. Érdemes felkeresni a FanFic részleget a fórumon, ugyanis bővülnek az irományok.

5. Aki fenn van Twitter-en, ne felejtse el, hogy a nyári hashtag: #tessforseason10. Kampányolunk.

6. Kissé elvetemültnek tűnhet, de az utolsó évaddal kapcsolatos bejelentések miatt a Smallville rajongók máris vad kampányolásba kezdtek. Bár a kampánynak még neve nincs, páran már felvették a kapcsolatot a 2012-ben bemutatásra kerülő, egyelőre szereplők nélkül futó Superman film gyártójával, a Legendary Pictures-szel, hogy rávegyék őket, hogy Tom Welling és Erica Durance legyenek a főszereplők. Mondtam... Az egészben a legjobb, hogy Eddy adta meg a cég elérhetőségét a rajongóknak... *No Comment*

7. Mint kiderült, a Zöld Lámpás filmet trilógiának tervezik, és Blake Lively a Vogue-nak adott interjújában elregélte, hogy a rendező edzésre fogta, mivel komoly akrobatikát kell produkálnia a hölgynek a forgatáson. Szó szerint azt mondta, hogy 'köteleken kell lógnom, tisztára, mintha a Mátrix forgatásán lennék.' Néhányan máris vad találgatásba kezdtek, hogy akkor ez Star Sapphire eljövetelét jelentené? Mint köztudott, a Lively által megformált Carol Ferris később átváltozik rózsaszín ruhában flangáló bombázóvá és Zöld Lámpás egyik ellenfele lesz. Mivel az első rész már tömve van ellenfelekkel, valószínűleg ez csak a második részben következhet be (vagy a harmadikban). 

8. Idén pedig tömve leszünk új képregény sorozatokkal: ma jelenik meg az első része a Legion of Super Heroes-nak (aki látta a Smallville Legion című részét, azoknak nem kell bemutatni őket), a Zatanna első része és a DC Legacies első része, amely a hőskortól kezdve mutatja be a cég legfőbb karaktereinek történetét. Nyáron jön a Last Family of Krypton, október felé pedig a Superman: Earth One, mely sztorijában erősen hasonlít a Smallville sorozat korai éveire. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése