2010. június 20., vasárnap

Al Septien jelenti

Al Septien mindig is szívesen válaszolt a rajongók kérdéseire Twitteren keresztül. Íme egy rövid összefoglaló:

Az 1. rész terveit korábban már leadták a csatornának, a forgatókönyvet pedig már elkezdte az egyik író. A 2. és 3. részt a jövő hét folyamán továbbítják, illetve elkezdték az ötletelést a 4., vagyis a 200. epizód történetére. Szívesen fogadta a rajongók ötleteit, többek között elmondta, hogy mind a fekete, mind a piros-kék ruhát előnyben részesíti, céljuk pedig az, hogy Clark-ot elvezessék a Superman-é váláshoz.

A rajongók érdeklődtek Tom Welling iránt is, hogy ott lesz-e a július 25-i Comic Con Smallville panelen. Erre Al nem tudott választ adni, mivel eddig ő sem tudta, hogy pontosan mikor is lesz a panel. Greg Beeman-ről is kapott kérdést, aki a Salvation-t rendezte, hogy részt vesz-e a Smallville munkálataiban, de Al elmondta, hogy ugyan részt vesz a munkában, de nem teljes időben, mivel Steven Spielberg új sorozat projektén is dolgozik. Az íróknak ugyan már megvan a terve a teljes évadra, de mindig nyitottak az új ötletekre.

Kelly Sauders és Brian Peterson pedig Facebook-on keresztül mondott köszönetet a rajongóknak a kívánságlisták és a rajongói promóciós anyagokért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése