2010. június 26., szombat

Kívánságműsor

Ahogy szaporodnak a DC Entertainment készülő/bejelentett filmjei, egyre több színész és készítő jelentkezik velük kapcsolatban:

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Jennifer Love-Hewitt, vagyis a Ghost Whisperer könnyfakasztó szereplője tökéletesnek gondolja magát az egyelőre még zöld utat nem kapott Wonder Woman film címszerepére, és ezért elmondása szerint mindent meg is fog tenni.

Wonder Woman-hez kapcsolódik, hogy az X-men filmek producere, Lauren Shuler Donner, mindenképpen szeretné, ha az ő csapata készíthetné el Csodanő filmjét. Az X-men filmek sikerét elnézve nem kétséges, hogy ezt a filmet is sikerre vihetnék.

A Batman 3 hamarosan kezdődő forgatásával kapcsolatban nyilatkozott Robin Williams, kedvenc komikusunk, hogy bizony ő is szívesen eljátszana egy szerepet a filmben.

A Batman filmben szerepelne, de konkrét elképzeléssel Jay Baruchel (legutóbb a Tök jó nő a csajom című filmben láthattuk a mozikban), aki Robin szerepében tudná magát tökéletesen elképzelni. Hajrá, Jay, talán még van időd egy kis izomzatot növeszteni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése