2010. június 17., csütörtök

Rövidek

Javában zajlik az E3 Los Angeles-ben, melyen a Sony Online bemutatta a DCU Online hivatalos trailerét, de emellett kaptunk egy rakat screenshot-ot is, amit itt nézhettek meg (összesen kb. 260 képet).

Hétfőn, június 21-én lesz Erica Durance születésnapja, ezen alkalomból pedig ismét Twitter Trend Esemény lesz, ahogy azt már korábban jeleztük. A móka magyar idő szerint éjfélkor kezdődik, az üzenetekbe írandó hashtag pedig #HappyBDayEDurance.

Akinek tetszett a 9. évad, az hasonló élményre számíthat a 10. évadban is, mivel az évad összes írója résztvesz az új évad munkálataiban, köztük az újonc John Chisholm is, akinek a Checkmate című részt köszönhetjük.

Nem felejtsétek el, hogy ketyeg az óra és közeleg a FanArt verseny nevezési határideje. Az első helyezett (akinek személyéről ti döntötök) egy 9. évad eredeti Smallville DVD-t nyer.

Vége a hajtásnak, újra jönnek a jóságok. Hétvégétől ismét érkeznek a képregények, valamint hamarosan az első lefordítatlan film, a Superman: Brainiac Attacks magyar felirata is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése