2010. június 14., hétfő

Röviden...

Teen Choice Awards: a Smallville-t idén két kategóriában is jelölték az elsősorban a tinik körében népszerű díjra: legjobb TV-sorozat (fantasy-sci/fi kategóriában) és a legjobb TV-s színész kategóriában Tom Welling-et (szintén fantasy-sci/fi kategóriában). Az augusztus 9-én lévő díjátadóig ezen a linken tudtok szavazni (kicsit trükközni kell, mert 13 és 19 év közöttiek szavazhatnak).

Újabb Twitter Trend Esemény: június 21-én újabb trendesemény lesz, még pedig Erica Durance születésnapja alkalmából: #EricaDurance. Részletek később.

Készül a 200. epizód! Legalábbis most tartanak a tervezés fázisában, írta meg Twitterén Al Septien, a Smallville egyik írója. Az évad premier tervét már elküldték a csatornának, így hamarosan elkezdi valamelyik író a forgatókönyvet is. Kíváncsian várjuk a 200. rész spoilereit (persze a többit is).

Hétvégén zajlott a 32. Superman Celebration Metropolisban, Illinois államban. Itt és itt megnézhetitek az eseményen készült fotókat, melyeken többek között Laura Vandervoort és Sam Witwer is feltűnik. Az eseményen leplezték le Lois Lane szobrát is, akit Noel Neill-ről mintáztak, aki a 40-es évek Superman sorozatában alakította a kotnyeles riporternőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése