2010. június 29., kedd

San Diego Comic Con 2010 július 22-25

Mire számíthatunk az idei Comic Con-on?

Smallville (FRISSÍTVE): A sorozat panele vasárnap délelőtt 10 órakor lesz helyi idő szerint (magyar idő szerint este 7-kor, így nem kell éjszakáznunk a hírek miatt), ahol a készítők (Kelly Sauders és Brian Peterson) és a színészek beszélnek az új évadról és válaszolnak a rajongók kérdéseire. A július 12-én kezdődő forgatás ellenére kapunk egy trailert is vagy valami hasonlót. Cassidy Freeman (Tess Mercer) biztos, hogy ott lesz, Tom Welling pedig szeretne.

Green Lantern Film: Tegnap vált hivatalossá, hogy a film is kapott panelt a találkozón, hogy pontosan kik lesznek ott, egyelőre nem tudni, reméljük legalább a rendező és a főszereplő felbukkan. Pletykák szerint kapunk egy előzetest is a filmről. A találkozó után, 27-én jelenik meg a Clash of the Titans című film Blu-Ray lemezen is, ami tartalmaz egy rövid betekintőt a Zöld Lámpás filmbe, reméljük nem egy sima teaser trailer lesz, hanem kicsit részletesebb (teaser trailer= sötétség + logó).

Blue Bettle sorozat: Ugyan berendelést még nem kapott, elkészítettek egy tesztfelvételt Kék Bogárról, melynek bemutatóját szintén a Comic Con-on láthatjuk majd. Reméljük, hogy szuper lesz és megkapja a berendelést is.

Képregények/animációs filmek: A találkozó környékén jön ki DVD-n a Batman: Under the Red Hood, valószínűleg ennek is hatalmas reklámja lesz, valamint a további filmekről is remélünk részleteket. A képregény fronton biztos, hogy téma lesz a jelenlegi Superman sztori (Grounded), a Supergirl képregények jövőbeni sztorija, illetve egy Igazság Szövetsége/Igazság Ligája crossover is. 

Mivel a Batman 3 és az új Superman film még mindig tervezési fázisban vannak, ezért ezekről nem remélünk eget rengető híreket, de hátha... Illetve talán kapunk még pár részletet a DCU Online játékról is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése