2010. július 23., péntek

Brainiac visszatér!

James Marsters visszatér Milton Fine vagyis Brainiac szerepében a 200. epizódban, a Smallville utolsó, 10. évadjában. 

Elmélet: Vajon, most, hogy előbb Kara, majd Brainiac is visszatér egyben azt jelenti, hogy Kandor elveszett városa is a Földre kerül? Tehát a New Krypton képregény-sztori megvalósul a Smallville-ban? Ha igen, kemény év áll majd Clark előtt, ha közben Darkseid is keveri lapjait a háttérben. 

4 megjegyzés:

  1. Kandor elveszett város a földre kerül?Ez mit jelent?Kéregényen hogy van?Salvationban a kandori nép másik dimenzióba/térbe repült..

    VálaszTörlés
  2. Ja meg valami "jó" Braniacról is spekuláltak, Brainiac5?

    VálaszTörlés
  3. A New Krypton történet végső felvonása nemrég ért véget a képregényben. Alapvetően arról van szó, hogy Brainiac azzal tölti idejét, hogy galaxisról galaxisra utazik, hogy minél több információt gyűjtsön be, mivel ezzel az univerzum legintelligensebb lényévé válhat. Minden meglátogatott bolygóról palackba (szó szerint egy üvegkupola alá kicsinyíti a várost) zár egy várost, Krypton esetében ez Kandor városát jelenti. Amikor Superman összecsap Brainiac-kel, melynek során meghal Jonathan Kent a képregényben (ez 2005-ben volt), Brainiac űrhajóján megtalálja a várost és 'kiszabadítja'. Így Kandor a Földre kerül, azonban nézeteltérésük akad az emberekkel, így Alura Zor-El (Kara, vagyis Supergirl édesanyja) Brainiac technológiájának segítségével létrehozza Új-Krypton-t a Nap túloldalán és az egész kryptoni bagázs odaköltözik. A várost Alura vezeti, a katonai ügyekért pedig Zod felel (a valódi, nem a klón). Új-Krypton azonban megsemmisült, Zod ment vissza a Fantom Zónába, és a többi kryptoni is meghalt, csak Superman és Supergirl maradt életben.

    Brainiac5 a 31. században a Légió tagja (a Smallville Legion részében szereplő Légióé), ő valóban jófiú, és az eredeti Brainiac leszármazottja.

    VálaszTörlés
  4. Hűha köszi.Annyi Kandor rész volt, hogy kíváncsi vagyok mit találnak ki.Remélem Zod is kap 1 szerepet.

    VálaszTörlés