2010. július 25., vasárnap

Comic Con - Smallville - Bejelentések

Lezajlott a nagy esemény, melyre annyian vártunk, a Comic Con Smallville panelje. A tovább mögött olvashatjátok a bejelentéseket, spoilereket.

Geoff Johns ismét ír egy epizódot a 10. évadban, melyben Booster Gold és barátja, Blue Bettle fog szerepelni. Blue Bettle Jamie Reyes inkarnációjában látható majd, valamint Skeets is, Booster kis robotja. Korábban több helyen is szerepelt, hogy Geoff Johns valamilyen Kék Bogárral kapcsolatos dolgon dolgozik, ezek szerint erre a Smallville-ban kerül sor. A DC készítette egy átalakulás prezentációt is, ezt itt láthatjátok, talán ilyen lesz majd a sorozatban is, vagy hasonló.

Darkseid lesz a főgonosz a 10. évadban, de nem abban a formájában fog megjelenni, ahogy azt a képregényekből megszoktuk, hogy ez mit jelent, egyelőre nem tudni.

Lionel Luthor is visszatér, vagyis John Glover ismét szerepel a sorozatban.

Green Arrow-nak klassz, új kosztümje lesz az új évadban.

A Cadmus Projekt szintén visszatér az évadban.

Tom Welling és Justin Hartley is rendez egy-egy epizódot az évadban.

Tom Welling még nem látta és nem viselte a kosztümöt, de az biztos, hogy a feketéből lesz egy színesebb változata a ruhájának.

Az évad végén bizonyos speciális jeleneteket láthatunk majd.

Erica Durance mind a 22 részben szerepelni fog, Justin Hartley pedig 17-ben. Allison Mack epizódjainak számáról egyelőre nincs információ.

Az, hogy Tom Welling tényleg repül-e, a producerek egyelőre nem nyilatkoztak (A trailerben akár ugorhatott is.)

Lex Luthor visszatér-e? Az ajtó nyitva áll a lehetőség előtt, csakis Michael Rosenbaum-on múlik minden.

Tom Welling-et megkérdezték a Superman film főszerepéről, miszerint felajánlották-e neki a szerepet, és bár reakciójából úgy tűnt igen, nem válaszolt konkrétan.

Bruce Wayne és Wonder Woman felbukkanására továbbra sincs esély, de olyan DC karakterek és csoportok, mint az Öngyilkos Osztag, Aqualad és a New Gods igen.

A Comic Con Panel-ről és a színészek megjelenéséről készült összes eddigi képet megnézhetitek a galériában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése