2010. július 26., hétfő

Comic Con - Smallville Interjú Halom

A tovább mögött néhány rövidebb idézetet olvashattok a színészektől és a producerektől, köztük spoilerekkel, valamint egy Erica Durance-szal készült audióinterjú összefoglalóját. Illetve testvéroldalunknak, a Smallville-HUN-nak köszönhetően több interjút is olvashattok magyarul:

Meg Masters cikke (E! Online)
Natalie Abrams (TV Guide)
Tom Welling (Kryptonsite)

Hálás köszönet értük!


Kelly Souders és Brian Peterson elmondta, hogy az utolsó évadra annyi szereplőt akarnak visszahozni, amennyit csak lehet, köztük Michael Rosenbaum-ot és Kristin Kreuk-ot is. Azonban jelenleg mindketten elég elfoglaltak egy esetleges szerepléshez, valamint nem is biztos, hogy van hozzá kedvük. Egy internetes blogoló szerint a producerek mindenképp vissza akarják hozni Lex-et, akár másik színésszel is (Ez erős spekulációnak tűnik, mivel sehol máshol nem jelent meg ez az infomáció). Az utolsó évadban mindenképp tartalmazni fog olyan jeleneteket, melyek a Superman képregényekből oly ismerősek (elsőként láthattuk is az egyiket a trailer-ben, amikor Clark elkapja a Daily Planet zuhanó földgömbjét). A második részben Clark már új kosztümben fog feszíteni, azonban még nem a végső Superman kosztümben, de mindenképpen színesebb lesz, mint a 9. évados fekete.

Cassidy Freeman a korábban említettekhez hozzátette, hogy Tess-nek olyan titka derül ki, melyet titokban kell tartania, hogy másokat megvédjen.

Erica Durance-t megkérdezték, hogy melyik nevezetes Superman pillanatot látná szívesen a sorozat utolsó évadában, a válasz pedig: Nagyszerű lenne egy közös Lois és Clark repülés. Mivel tudjuk, hogy kezdődött a történet, hol tart most és hol fog végződni. Mindent a rajongókért.

Justin Hartley nyitott lenne a már korábban említett Zöld Íjász spin-off-ra, melyről Kelly Souders úgy nyilatozott, egyelőre nincs semmi információja.

John Schneider is beszélt karakteréről, melyből kiderült, hogy Jonathan Kent nem igazán tudja, hogy halott-e vagy mi történt vele, abban sem biztos, hogy Clark észrevette-e, hogy ott van (kissé zavaros). Mindenesetre valahogy a fia tudomására akarja hozni, hogy minden rendben és be kell teljesítenie a végzetét, hogy Superman-né váljon.

Készült egy másik interjú is Erica Durance-szal, melyben ismét arról beszél, hogy most, hogy Lois tudja a titkot, ezzel még mélyebb lesz a kapcsoltuk. Lelke mélyén mindig is sejtette, hogy a két ember egy és ugyanaz, és most meg is bizonyosodhatott róla, hogy akit szeret, egy rocksztár, amit csodálatosnak tart. Bár még nem látta a forgatókönyvet arról, amikor Lois kérdőre vonja Clark-ot, hogy miért is nem mondta el a titkot, abban biztos, hogy az ő esetében teljesen más lesz, mint a többi szereplő esetében volt (vagyis az első néhány epizódban Clark még nem fogja tudni, hogy Lois tudja a titkát). Ezen kívül reméli, hogy Lois továbbra is kap olyan történeteket, mint például a Hostage című részben, ahol önállóan cselekedett, amikor megmentette Perry White-ot. Jelenleg leköti a színészkedés, így nem tervezi Erica, hogy a kamera másik oldalára álljon, de egy másik projekt esetén esetleg ez még megváltozhat. Csakúgy, mint a rajongóknak, neki is hiányzik a Chloe-Lois kapcsolat a sorozatból, így reméli, hogy Chloe történetének lezárásával az írók újra megadják a lehetőséget a kapcsoltuk alakítására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése