2010. július 24., szombat

Comic Con: Smallville Panel Blog/Twitter/Stream

Korábban már megírtuk chaten, hogy valamilyen élő közvetítés lesz a Smallville panelről. Az biztos, hogy élő tweetelés és blogolás lesz, de úgy tűnik, hogy videóstream is (bár ezt egyelőre nem szabad 100%-osnak venni az esetleg felmerülő technikai problémák miatt).

Angol nyelven a smallvillepodcast.com oldalon lehet követni az eseményeket, jobb oldalon a Twitter ablakban, valamint az élő blogolás segítségével az oldalon. Ezen az oldalon lesz a live stream is (élő videóközvetítés), ha nem merül fel technikai probléma. Információnk szerint már délután 5 körül érdemes felnézni az oldalra, mivel akkor derül ki, hogy működni fog-e a live stream. Onnantól kezdve végig követhetjük az eseményeket, hiszen akkor kezdődik a sorban állás, majd 7-kor maga a panel, utána pedig a sajtó szoba eseményei, ahová az oldal szerkesztői is bejáratosak lesznek.

Magyarul oldalunkon követhetitek az eseményeket, a jobb oldali Twitter ablakban. Mivel a rendszer nem frissül elég gyorsan, javasoljuk, hogy kövessetek minket a twitter.com/WorldofSupes oldalon. (Ha nincs Twittered, az sem baj, mivel az oldal nyilvános és a böngésződ frissítés gombjával láthatod a folyamatos frissítéseket.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése