2010. július 25., vasárnap

Comic Con - Smallville Spoilerek

Olyan spoilerek is kiderültek, melyek közvetlenül a panelen nem hangzottak el, de a sajtó szobában igen.


Lazarus:
- Justin Hartley mellkassebét (melyet ugye Zod okozott) valamilyen módon helyrehozzák, mert lesz meztelen jelenete az évanyitóban és ott már nem látszik.
- Az évad eleji sztorijában meghatározó szerepe lesz Chloe-nak, majd valószínűleg csatlakozni fog az Öngyilkos Osztaghoz (Suicide Squad).
- A Clark múltjából felbukkanó gonosz valószínűleg Lex egy klónja lesz. Mint Brian Peterson fogalmazott, 'Lex-nek mindig van egy tartalék terve.' (megjegyzés: ugyanezt szokták Batman-ről is mondani.)
- Az évadpremierben Chloe szerepelni fog, mielőtt Doktor Sors sisakjával kezében eltávozik valahova, az évad későbbi epizódjaiban még visszatér.
- Lois kimondja a szót: Superman.
- Láthattuk a kosztümöt, bár Clark még nem viselte, amely egyébként a Superman visszatér című filmben Brandon Routh által hordott kosztümhöz hasonlít. Ugyanabban a dobozban van, amit Martha hagyott Clark-nak az évadfináléban.

Shield
- Lois-nak lesz közös jelenete Carter Hall-lal Egyiptomban, ahol olyan dolgokra jön rá, amelyek segítenek megérteni az életében bekövetkezett változásokat.
- Cat Grant-et Keri Lynn Pratt fogja alakítani.
- Utalás történt arra, hogy az Öngyilkos Osztag egyik tagja, Deathshot is szerepel a részben. Ő lenne Liam (Deathshot becses neve egyébként Floyd Layton)?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése