2010. július 27., kedd

Justin Hartley Interjú - Kryptonsite

A Kryptonsite következő interjúja a Smallville Zöld Íjászával, Justin Hartley-val készült. Az eredeti interjút itt olvashatjátok, a tovább mögött pedig a magyar változatot.
A kilencedik évad végén Oliver beszedett magának egy szép nagy sebhelyet a mellkasára. Mennyi idő kell, amíg eltűnik?

Nem tudom biztosan, de azt hiszem, már minden rendben van vele. És Oliver meztelen az első epizódban, ami azt jelenti, hogy én is meztelen leszek. A srác mindig csak meztelenkedik. Amikor olvasom a forgatókönyvet mindig az jut eszembe, Oliver miért kell neked mindig meztelenkedned? Ezt a jelenetet még nem forgattuk le, így nem tudom, hogy ott lesz-e a sebhelyen, de őszintén szólva, remélem nem. Nem tudom. Van egyáltalán valami, amit tudna vele csinálni? És azt hogy magyaráznák meg? A srácnak van elég pénze, hogy helyrehozza, mert nagyon csúnya nagy sebhely.

Megerősítették, hogy Darkseid is a műsorba jön, előtte néhány kisebb futárát küldi a Földre. Hogy fog ezzel Zöld Íjász megbírkózni?

Jelenleg még nem szembesült velük, mert éppen küldetésen van, hogy megtalálja Chloe-t, hogy megtudja, mi történt vele. Ez némi bajba sodorja, majd felkérést kap, melyen el is gondolkodik.

A Sakk-Matt kéri fel?

Azt hiszem, hogy az Öngyilkos Osztag. Jó sok mindent mondok nektek. Amikor ezek az interjúk kijönnek, engem majd kirúgnak. Még nem olvastam ezekről, de tudjátok milyen Oliver, mindig a dolgok sűrűjében kell lennie. Teljesen mindgey kivel áll szemben, ha valaki arca nem tetszik neki, akkor odalép és megmondja a magáét. Mókás lesz.

Milyen fajta történetet szeretnél rendezni?

Ez most kicsit furán hangozhat, de remélem, hogy egy Smallville történetet rendezhetek. Ez a lényeg. Nem hiszem, hogy azért adták volna meg a rendezés lehetőségét, mert tudom, milyen lencsét kell tennem a kamerára. Remélem, sikerül rávennem a színészeket, hogy úgy dolgozzanak, ahogy mindig is szoktak, hogy elmondjuk a forgatókönyv történetét, és amikor majd a rajongók megnézik, azt mondhassák: Hűű!!

Tudod, hogy mi vár Zöld Íjászra a sorozat záró epizódjában?

Nem tudom, mi fog történni. Csak az 5. vagy 6. epizdik ismerem a dolgokat.

Akkor mit szeretnél, hova jusson el a karakter?

Jó móka lenne, ha Oliver végre megbékélne magával, ha belenézne a tükörbe és végre elégedett lenne magával. Ha végre levenné a kosztümöt... Nem. Jó lenne, ha kicsit lazítana, de ha ez bekövetkezne, azt jelentené, hogy már unalmas az egész dolog. Ha minden rendben lenne vele, az unalmas lenne. De Oliver-nek mindig van valami belső ügye, ami lendületben tartja.

Lesznek még nézeteltérések Clark és Oliver között?

Mindig is voltak, és mindig is lesznek. De Clark most sokkal többet tesz, mint korábban. Oliver úgy van vele, hogy Clark legalább már tesz valamit. Megvan a maga kis szekrénye a kis kosztümjével, és már ez is valami. Azt hiszem, most egy darabig ellesznek.

Ha választhatnál, hogy Oliver kivel legyen együtt a műsorban, ki lenne az, és miért?

Ó, ember. Tudod mit? Őszintén? A feleségemet választanám.
Érdekes, amikor Oliver Lois-szal van, mert ott van ez a bizonyos huza-vona. De az is érdekes azt hiszem, amikor Chloe-val van, mert vele valami mélyen gyökeredző dolog van. Nagyon személyes az egész és ott vannak egymásnak. Mindkettőjüknek megvan a maga kis búvóhelye, ahová elbújhat a világ elől, amit csak egy ember értene meg, és az a másik. Kivel is volt még együtt? Ja, igen, Tess. A Tess ügy nagyszerű, mert elég hosszú múltra tekint vissza. Lehet, hogy idén még ahhoz is visszatérünk. Szerintem az írók jó munkát végenek azzal, ahogy megírják Oliver kapcsolatát a műsor lányaival. Oliver-nek viszont mindig sikerül mindent romba döntenie, mielőtt bármi jó is kisülne belőle. Kivéve Chloe-t. Azt a kapcsolatot nem rombolja le, de Chloe elmegy. Szóval...

Érdekelne egy Zöld Íjász spin-off, ha esetleg megvalósulna?

Igen. Bizonyára hallottad, hogy mit mondanak az emberek, hogy mik a terveik a műsorra vonatkozóan. De ha tényleg megvalósulna, mindenképp. Mindenképp leülnék a készítőkkel és beszélnék róla, hogy mi legyen a koncepció, hogyan valósíthatnám meg. De erről még senki nem mondott semmit. Mindenesetre nagyszerű, hogy az emberek ezt rendszeresen felhozzák. Kiváló dícsérete a műsornak.
Amikor egy műsor eléri a tizedik évadját és az emberek még mindig többet akarnak belőle, az nagyszerű. Nincs még egy ilyen műsor. Vannak műsorok, amelyek eltűnnek a képernyőkről és az emberek egyszerűen továbblépnek. De a Smallville esetében nem ez lesz a kérdés, hanem, hogyan folytassák a dolgot? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése