2010. július 30., péntek

Smallville - Ismét a 10. évadról

A tegnapi TCA sajtórendezvényén Dawn Ostroff, a The CW főnökasszonya nem tudott érdemlegeset elmondani a sorozattal kapcsolatban, annyi újdonságot azért elárult, hogy tervezik egy másik DC adaptáció elkészítését, de hogy melyiket, még nem tudják. A sorozat készítői elmondták, hogy már az egész évadot megtervezték és ha egy szóval kellene leírniuk: 'beteljesítés'.

Ezen kívül Kelly Souders és Brian Peterson beszélt a Smallville 10. évadjáról, melyet a tovább mögött elolvashattok.

A 9. évad fináléjának átvezetéséről: A Zod-dal való szembesülés teljesen meg fogja változtatni Clark nézetét a világról. Nem valószínű, hogy a nézők gondoltak arra, hogy ez fog következni, de Clark rá fog döbbeni, hogy egy újabb problémával áll szemben. Rájön, hogy ő nem az a fickó, akire mindenki tekint, amikor Superman-re gondolnak, akire inspirációként tekintenek, akit tisztaszívű embernek gondolnak. Jelenleg nem ilyen Clark Kent és ez az évad premierben egyértelművé válik számára is.

Lois tudja, hogy Clark a Maszat: Ami az egészben a vicces, hogy Clark úgy nőtt fel, hogy titkokat kell megtartania, Lois már kevésbé. És azt nézni, ahogy Lois próbálja megtartani ezt a titkot, csodálatos megtestesülése lesz az akarattal vívott csatának. És míg a Superman mitológiában Lois nem tudja, hogy Clark Superman, a Smallville történetében talán nem lesz hatással arra, hogy a sorozat végére Lois még mindig tudni fogja. Peterson elmondta, hogy nagyon ragaszkodnak a maguk alakította mitológiához, de úgy gondolja, hogy lesz ó néhány olyan dolog, ami az eredeti képregények rajongóit nagyon boldoggá fogja tenni.

Tess feltámadása: 'Tudjátok, mi olyan jó Tess-ben? Idén olyan lesz mint valami alvóügynök féle. Hatalmas titkokat rejteget, amelyek talán nagyobbak, mint mindenki más titka. De senki sem kérdezősködik róla, ezért lesz nagyszerű, amikor a nézők majd megtudják.'

Kara visszatéréséről: Az epizódot pénteken kezdjük el forgatni. Ezúttal többet láthatjuk Supergirl-t, mint Kara-t. Minden szuperhősünk világát felrázza egy kicsit. De vajon megtanítja majd Clark-ot repülni? 'Vicces, hogy ezt kérdezed...' válaszolja Peterson, de konkrét választ nem ad.

Oliver és az eltűnt Chloe: A vadászat nem biztos, hogy jó dolog, ezért mérlegelnie kell a helyzetet. A feladás nem megoldás, de Chloe elengedése fontos része lehet a történetének.

Hogy fogja elrejteni titkos személyazonosságát Clark, hiszen nem visel szemüveget: 'Csak nézzétek meg a 200. epizódot, kapni fogtok egy kis betekintést ennek megoldásába is.'

A visszatérőkről: A már korábban megemlített visszatérőkön kívül a producerek elmondták, hogy az évad folyamán még egy olyan karakter vissza fog térni, akit a rajongók nagyon szeretnek, de részleteket nem mondott, nehogy ez belezavarjon a még nem végleges megállapodásba. 'Olyasvalaki lesz, akit a rajongók szeretnének viszont látni, de nem feltétlenül olyan karakter, akire mindenki egyből gondol.'

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése