2010. július 19., hétfő

Smallville - Spoilerek a 'Shield' című epizódból

Korábban megírtuk, hogy a Lazarus című epizóddal kapcsolatban folyik három karakter castingolása. Úgy tűnik, hogy a korábbi információkkal szemben ezek a karakterek a 2. epizódban szerepelnek, mely a Shield címet viseli. A tovább mögött egy-egy jelenet leírását olvashatjátok az epizódból (természetesen változások még történhetnek a végleges vágás során).
Az epizódban visszatér Carter Hall (Michael Shanks), vagyis Sólyomember, hogy a sors újra összehozza feleségével, Shayera, aki egy régimódi kínai köntöst visel. Lesz egy romantikus pillanat, amikor megcsókolják egymást, majd Shayera felpofozza Carter-t valamilyen okból.

Liam Burns cowboy kosztümöt visel és célja, hogy levadássza Clark-ot - van egy pisztolygolyója, melyre a Clark Kent nevet véste. A buszmegállóban egy Kat nevű nővel beszélget, akinek van egy kétéves fia. Egy kisebb fizikai küzdelem után a nőnek sikerül elmenekülnie. Szintén van egy jelenet Burns-szel, ahogy egy teleportáló képességekkel rendelkező nő jelenik meg. Úgy tűnik, hogy partnerek.

A Daily Planet-nél Clark Lois üres asztalát nézi. Hiányzik neki a partnere és szerelme. Találkozik az új kollégájával, Nancie-vel, aki korábban egy kisvárosi lapnál dolgozott. Nancie külsőre kissé giccsesnek tűnik, rózsaszínt visel és Lois asztalát használja. Bekapcsolja a rádióját és szimpatikusnak találja a műsorvezetőt, Godfrey-t, aki a hősök ellen beszél. Clark megemlíti Nancie-nek, hogy az asztal, melyet használ, Lois asztala, aki pillanatnyilag nincs itt, ezért felajánl neki egy másik asztalt. Nancie elmondja, hogy azért vették fel, hogy ő legyen Clark új partnere, később pedig együtt mennek a bírósághoz. Lois névtábláját a szemetesbe dobja. Később egy beszélgetésből kiderül, hogy volt egy robbanás Metropolis-ban, Lois nincs a városban és Nancie-nek van egy Daniel nevű fia.

1 megjegyzés: