2010. július 27., kedd

Spoilerek - TV.com

Ismét újabb adag mininterjú jelent meg, melyben Erica Durance, Justin Hartley, Cassidy Freeman, Brian Peterson és Kelly Souders beszél a következő évad eseményeiről (Csak az újdonságokat írtam le).
Erica Durance Lois és Clark kapcsolatáról elmondta, hogy Lois az lesz, aki a képregényekben is: Clark társa, aki mindenben támogatja és jobbá teszi napjait. Lois nem kezd el azon siránkozni, hogy Clark vajon miért is nem mondta el neki a titkát, inkább arra koncentrál, hogyan is segíthetne neki. Az érzelmekkel ráérnek későőb, hiszen, úgyis megadják egymásnak majd, amit csak tudnak - Erica ezt szereti Lois karakterében.

Justin Hartley elmondta, hogy Chloe távozásával Oliver ismét súlyos terheket fog cipelni, mindig is valami sötét rejtőzött a szívében. Végül azonban azt szeretné, ha Oliver megbékélne és boldog lenne.

Cassidy Freeman szerint Tes-nek már nagyon elege van abból, hogy álllandóan halálközeli élményben kell részesülnie, ezért Clark-hoz és Oliver-hez fordul segítségért. Cassidy-nek van valamilyen sejtése Tess titkáról, melyre majd csak az évad közepén derül fény. Azonban a többiek elől mindenképp titokban kell tartania, ha meg akarja védeni a többieket. 

John Schneider továbbra sem tudja, hogy Jonathan Kent élő, halott, látomás vagy emlék lesz-e az évadban. Meglepetésnek szánta visszatérését, de mivel már mindenki tudja, egyértelműen nem lesz az. Úgy érzi Jonathan az egyetlen olyan ember, aki azt mondhatja Clark-nak, hogy rendben van, ha Superman válik belőled.

Brian Peterson elmondta, hogy Darkseid érkezése előtt először a hadserege érkezik meg, így kitérnek majd a New Gods mitológiára is. A második epizódban érkezik az Öngyilkos Osztag olyan tagokkal, mint Deadshot, Rick Flagg és ebben a részben tér vissza Plastique is.

Kelly Souders szerint az utolsó évad olyan lesz, melyben Clark-nak szembe kell néznie múltja árnyaival és szellemeivel, hogy túllegyen ezeken, hogy végül azzá a Superman-é váljon, akit mindannyian látni akarunk. Minden évben igyekeznek a készítők valamilyen fordulatot hozni Clark életébe, de tudják, hogy most már csak 22 részük van arra, hogy megvalósítsák azt, amit mindenképp akarnak, mindazokat az ikonikus pillanatokat, amiket a rajongók várnak. Szó szerint halálra dolgozzák magukat, hogy mindezt megvalósítsák.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése