2010. július 21., szerda

A Superman film sztorijáról

Egy bennfentes kezébe került egy boríték, mely részleteket tartalmazott a készülő Superman film tervezett sztorijáról. A San Diego-i Comic Con-on fontos bejelentések várhatóak nemcsak Superman-nel kapcsolatban, hanem Aquaman, Flash és Wonder Woman vonatkozásában is.

A sztoriban nagy szerepe lesz a Metropolisi rendőrségnek, akik az egyre növekvő Intergang bűnszövetkezetet igyekeznek megfékezni, akiket Lex Luthor pénzel és a piszkos ügyeit intézik. 

Clark Kent a film kb. egyharmadáig nem ölti magára a Superman kosztümöt, mivel a Daily Planet-nél gondok adódnak, mind az újsággal, mind Lois Lane-nel kapcsolatban. Brainiac a film felénél érkezik a Földre, hoy pontosan miért, egyelőre nem tudni. Komoly veszteségeket és károkat okoz, valamint megöl egy kulcsfontosságú szereplőt a Superman mitológiából, de azt tudni, hogy nem Lois Lane, Jimmy Olsen vagy Perry White lesz az. (A képregényekben Clark apját, Jonathan Kent-et ölte meg Brainiac 2005-ben.)

Dan Turpin és Maggie Sawyer nyomozók nagy szerepet kapnak a filmben, csakúgy, mint Henderson felügyelő. A Daily Planet további munkatársai, Cat Grant, Ron Troupe és Steve Lombard is szerepelnek a filmben.

Ezek az információk nem a végleges forgatókönyvből származnak, így még bármi változhat.

2 megjegyzés:

  1. Tom Wellinget jelentsék be!!!Ő lesz a Superman.

    VálaszTörlés
  2. Ha lesz Lex az viszont tui, hogy az előző film beli szereplő lesz, mivel a szerződést rég alá írta...

    VálaszTörlés