2010. július 16., péntek

A TV Guide magazin Comic Con-os kiadása









(A képek kattintásra megnőnek) A cikk rengeteg emlékeztetőt tartalmaz a 9. illetve korábbi évadokról (pl kulisszák mögötti képek), ám Kelly Souders megválaszolt néhány égető kérdést, melyek érdeklődésre adhatnak számot:

Tess Mercer tényleg meghalt az évadzáróban?

Souders: A Smallville tényleg lenne olyan karakter, aki ténylegesen meghal? A kérdés inkább az, hogy mi volt az idős hölgy táskájában, amikor bement Tess-hez a kórházban.

Azt tanácsolta, hogy figyelmesen keressük az elrejtett utalást a 10. évad főgonoszára. Elmondaná azoknak, akik nem vették észre?

Souders: Kötögető hölgy?

Hogy volt ideje Martha Kent-nek elkészíteni a ruhát?

Souders: Ki mondta, hogy nem volt egy ideje a szekrényében? Tudta, hogy egy nap majd beteljesíti Clark a végzetét, és ennek ki lenne nagyobb támogatója, mint a drága mama.

Kaphatnánk egy kis betekintést a Chlollie kapcsolatba, mire számíthatunk a 10. évadban?

Souders: Imádjuk Chlollie-t! Tovább fog mélyülni a kapcsolat, de nem várt formában. Mondhatni, lesz egy fontos változás!

A 8. évadban Cosmic Boy miért mondta, hogy nincs Chloe Sullivan-ről feljegyzés?

Souders: Chloe Sullivan nincs jelen más Superman mitológiában, ezért mondta. De hisszük, hogy a dolgokat, amiket csinált Clark Kent sosem felejti el. 

Látjuk ismét partnerekként Lois-t és Clark-ot a Daily Planet-nél? És kikerülnek végre az alagsorból?

Souders: az attól függ, hogy a Daily Planet-nek is össze kell-e húznia magát - mint sok más újságnak manapság. De ne aggódjatok. A partnerségüknek ki kell állnia néhány váratlan fordulatot, ennek ellenére erősebb lesz mint valaha a 10. évadban.

Érdekes még, hogy a készítőknek igen hosszú listája van olyan DC karakterekről, akiket szeretnének még az utolsó évadban bemutatni a sorozatban.

A Devoted to Smallville oldal galériájában megnézhetitek a többi oldalt is, melyen a Smallville eddigi történéseit, mérföldköveit mutatják be.

3 megjegyzés:

  1. Lent a cikkben Supermanról mit írnak?

    VálaszTörlés
  2. Benne van a postban: a Superman-hez kapcsolódó karakterek hosszú listája, akiket még szeretnének bemutatni.

    VálaszTörlés
  3. Ja köszi.
    Jó lenne, ha az igazi Flash is szerepelne és nem az impulse srác.

    VálaszTörlés