2010. július 13., kedd

Változások képregényfronton

Feltöltött képregényeinkkel kapcsolatban változtatások lépnek érvénybe holnaptól. Házi fordítónk, Eddy, bekerült egy ún. honosító csapatba, így a továbbiakban ránk is vonatkoznak a honosítási rendszer szigorú szabályai, így holnap éjfélkor törölni fogjuk eddigi képregényeinket. Azonban a továbbiakban sem maradtok képregények nélkül, csak picit más formában és rendszerben olvashatjátok őket.


Hogyan működik a képregényhonosítás? Az interneten számtalan képregény honosító oldal működik, ahol rengeteg képregény magyarosított verzióját találjátok. Ezen oldalak egyikéhez csatlakozott Eddy, pontosabban az AllComics-hoz. A honosító oldalak között azoban szigorú rendszer van: egy foglalási lista alapján dolgoznak, hiszen alapból is nagy a káosz a képregényekben, legalább a fordításokban ne legyen az. Ezzel elkerülhető, hogy egy képregény többször kerüljön fordításra, más minőségben.

Ha esetleg te is kedvet kaptál, érted az angolt vagy értesz a PhotoShop-hoz, érdemes csatlakozni! 

1 megjegyzés:

  1. Aha, így már vili. Nekem elég új még a képregény világ. 1-2 éve nézegetem őket és több dolog még nem került elő. Eddig inkább csak a filmeket és sorozatokat néztem.

    Köszi az infót.

    VálaszTörlés