2010. augusztus 25., szerda

Young Juctice - 2010 November


Novemberben indul az amerikai Cartoon Network-ön a Young Justice című új animációs sorozat, mely végre betölti a mostanában a DC animációs sorozatok terén érzett hiányt. A sorozatról most megtudhatunk néhány részletet is.

A csapat vezetője Aqualad - Jackson Hyde, aki majd a hamarosan megjelenő Brightest Day #10-ben mutatkozik be a képregényekben. Jackson egyébként a Black Mantra fia, aki Aquaman ősellensége. Az előző Aqualad, Garth (másnéven Tempest) szintén szerepel majd a sorozatban.

A sorozatban Robin és Kid Flash Dick Grayson és Wally West lesz, nem pedig Tim Drake és Bart Allen. A sorozat készítői azzal magyarázzák ezt a lépest, hogy a sorozat azon alapul, hogy a legnagyobb hősök, Superman és Batman csak néhány éve jelentek meg, ezért szerepelnek az eredeti segítők a sorozatban, nem pedig a mostanában megszokottak.

Superboy ismét Conner Kent lesz, azonban kissé különbözik a mostanában a képregényekben látottaktól. Ő egy újabb klón, 16 éves tinédzsernek felel meg, azonban valójában még csak 16 hetes. (A Superboy klón sztoriról azt érdemes tudni, hogy Conner Kent-et Superman és Lex Luthor DNS-éből hozták létre, miután Doomsday megölte Superman-t.)

Miss Martian a Marsi Fejvadász lánya lesz a sorozatban. A női íjász pedig Artemis, nem pedig más karakter, ahogy az korábban elterjedt az interneten.

A Young Justice része lesz a DC képregények kontinuitásának, a történet a Föld-16-on játszódik majd, így részesei lesznek a multiverzumnak is. A DC univerzumban jelenleg 52 Föld van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése