2010. szeptember 29., szerda

Smallville - Allison Mack Chloe jövőjéről

Az IGN a 200. epizód partiján beszélgetett Allison Mack-kal, aki bár feltűnik a credits-ben, mégsem teljes értékű tagja a 10. évadnak, hiszen Chloe feladta magát az előző rész végén Oliver szabadságáért cserébe, Allison pedig elhagyta Vancouver-t, hogy New York-ban állhasson színpadra. Allison elmondta, hogy az évad közepén visszatér, hogy egy rövidebb felbukkanással Chloe elvarrjon néhány szálat.
Allison nagyon büszke arra, hogy karaktere az egyetlen a sorozat főbb szereplői közül, akinek nincsenek képregényes gyökerei, sokat köszönhet a rajongóinak és úgy érzi tartozik nekik azzal, hogy Chloe megfelelő lezárást kapjon a sorozatban.
Az Oliver és Chloe kapcsolatról elmondta, hogy ötlete sincs, hogyan is fog folytatódni a dolog Chloe távozásával, de úgy gondolja, hogy majd lesznek közös jeleneteik, ahol lezárják vagy elvarrják kapcsolatuk nyitott kérdéseit, hogy hol is tartanak és merre is haladnak. Mivel Oliver egyben amolyan playboy is, ki tudja, hol lesz, amikor majd Allison visszatér a forgatásra.
Justin Hartley azonban elég magabiztosnak tűnt abban a kérdésben, hogy Oliver a közeljövőben biztosan nem keres új kapcsolatot, hanem megtesz minden tőle telhetőt, hogy megtalálja Chloe-t.
Bár a rajongók többsége biztos abban, hogy Allison visszatér az évad végére is, Mack csak annyit tudott hozzátenni, hogy még nem tudja, de próbálják összeegyeztetni a dolgokat.
Kelly Souders is megerősítette, hogy nagyon szeretnék viszontlátni Allison-t a sorozatzáró epizódban, de minden Allison és a sorozat idő összeegyeztethetőségén múlik. Nagyon szereti mindenki Allison-t, az pedig egyenesen csodálatos, hogy karaktere bekerült a DC képregényekbe is (karaktere a ma megjelenő Action Comics #893-ban debütál). Allison ezt hihetetlennek, de egyben szürreálisnak is tartja, hogy ha kezébe vesz egy képregényt, abban ő szerepel.
Allison arra a kérdésre, hogy milyen lezárást szeretne karakterének elmondja, hogy nézzük a műsort, mert biztos benne, hogy azt fogjuk látni, amit ő is szeretne a karakternek, és nem lenne jó most elárulni, elveszne a meglepetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése