2010. szeptember 22., szerda

Smallville - Erica Durance interjú (KROQ)

Innen letölthetitek az eredeti, angol nyelvű interjút, amely ma délután (helyi idő szerint reggel 7:05 perckor) került adásba a Los Angeles-i KROQ rádióban. A tovább mögött egy rövid összefoglalót olvashattok az interjúról.
Erica szerint hihetetlen és nagyszerű, hogy a Smallville megérte a 10. évadot, hiszen ez már egy teljes évtized a sorozat történetében. A sorozat természetesen nagyon sokat köszönhet az íróinak, véleménye szerint a rajongók a tavalyi év nagyszerű szezonja után egyenesen meg fognak őrülni a mostani évadban látottaktól.
A sorozat korábbi készítőinek 'Sem repülés, sem harisnya.' politikájának mellőzéséről nem tudott (vagy nem akart) nyilatkozni, azonban elmondta, hogy elhintette Tom-nak, hogy elindít egy petíciót, hogy öltse magára a harisnyát, de attól fél, hogy akkor ő vajn mire fogja rávenni, hogy mit viseljen...
Michael Rosenbaum és Kristen Kreuk visszatéréséről nem tud semmit, azonban azt elmondta, hogy Lex múltjával kapcsolatban nagyon sok minden terítékre kerül ebben az évadban, ami különösen Tess Mercer karakteréhez kapcsolódik, hiszen Tess betekintést nyer olyan titkokba, melyek eddig előtte is a homályba vesztek.
John Glover visszatérésével ismét két apafigura jelenik meg Clark életében, Lois-t azonban kissé nehezen fogja érinteni ez a probléma, hiszen ő egy másfajta családból jött, ahogy azt majd az Ambush című részben láthatjuk majd.
A mai napon kezdik forgatni egyébként a 8. részt, az Abandoned-t. 

3 megjegyzés:

  1. Ez a nő egy angyal! :) Annyira örülök, hogy ő lett Lois Lane és megismerhettem.

    VálaszTörlés
  2. :) De mire tudná rávenni Tom öltözködés szempontjából, ami eddig nem volt és extrémebb az eddigieknél? Szinte esélytelen ED-vel szemben, úgyhogy borítékolható az a harcinaci. :)

    VálaszTörlés
  3. :) A másik, hogy az mondja most a 8. részt forgatják meg arról beszélt, hogy milyen vicces a helyzet most,h Lois tudja a titkot de Clark nem tudja h tudja...ezek szerint a 7. részig húzni fogják ezt? :/ Remélem nem.

    VálaszTörlés