2010. szeptember 29., szerda

Smallville - Tom Welling interjú (Kryptonsite)

Milyen volt újra együtt dolgozni John Schneider-rel az évadnyitó epizódban?
Nagyszerű volt. Éveket dolgoztunk együtt, nagyon jó színész és ő a tökéletes Jonathan Kent. Nem tudnék mást elképzelni a szerepre, és amikor újra megjelent a forgatáson, olyan volt, mintha sohasem ment volna el, és rögtön Clark és apa lettünk. Fantasztikus volt.

A rajongók nagyon szeretik az általad rendezett epizódokat. Mesélsz nekünk erről a tapasztalatról, illetve, hogy mi várható ezzel kapcsolatban?
Szeretem csinálni és szeretek részese lenni a kreatív folyamatnak, hogy milyen lesz, mi történik a műsorban, hatással lenni a többi karakterre, megpróbálom a lehető legjobban csinálni és még annál is jobban.
Az epizód, amit rendezni fogok, nagy epizód lesz szerintem, a nagy hősök sztorijához kötődik, mint Zöld Íjász és az Igazság Ligája. Szeretek olyan epizódokat rendezni, amiben Clark-nak nagy dolgokkal kell megbirkóznia, és ez pont olyan epizód lesz.

Felkészültél lelkileg arra, hogy a Smallville utolsó szezonját készítitek?
Nem. Nem tudom, mit fogunk csinálni. Nem hiszem, hogy Kelly és Brian jól alszanak éjszakánként, mert gondolkodnak. Nagyszerűnek akarjuk megcsinálni, nagyszerűnek a rajongóknak, jól lezárni, befejezni. Most napról napra, epizódról epizódra haladunk, megpróbálunk mindent a lehető legjobban csinálni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése