2010. szeptember 29., szerda

Smallville - Válaszok a rajongói kérdésekre (Fancast) - Első rész

Néhány válasz spoileres lehet, ezért a tovább mögött olvashatják az információra kiéhezettek.
Kara visszatér, hogy tanítson valamit Clark-nak, ami segít a Superman-é válásában. Kara tanul valamit Clark-tól?
Valóban tanul tőle valamit. Tom Welling-nek azonban egy kicsit gondolkodnia kellett azon, hogy megfelelően leírja, hogy mit is fog Kara Clark-tól tanulni. 'Clark megtanítja arra, hogy időnként nem kell annyi figyelem, hogy megfelelően végezd a dolgodat." Ez utalás lehet arra, hogy Kara milyen médiakedvenc lesz a Supergirl című epizódban.

Az előző évadban Oliver és Tess kapcsolata elég intezívvé és erőszakossá vált. Cassidy Freeman hogyan írná le kapcsolatukat ebben az évadban?
A 8. részben 'nagyon profik lesznek', mondja Cassidy. 'Szerintem Tess még mindig bizonyítani akar neki és megmutatni, hogy az ő oldalán áll - Oliver azonban még mindig bizonytalan abban, hogy bízhat-e benne, ami érthető. Így tovább játszák a saját macska-egér játékukat.'

Mi a sztorija a tábornok és Lucy visszatérésének?
Micheal Ironside és Peyton List visszatérése 'nagy móka', ahogy Erica Durance leírja. 'Az egész lényege, hogy Clark meg tudja, hogy Lois miért olyan hóbortos idénként és hogy honnan is jött, de egyben édes és szeretnivaló az egész.' Tehát Lois számított a látogatásra? 'Nem, nem számított. Nagy meglepetésben lesz része', mondja nevetve Erica 'egy nagyon zavarbaejtő szituációban.' De ugye az epizód címe az, hogy Lesben (Ambush).

A producerek azt mondták, hogy a Reckoning (a 100. epizód) a kedvencük, de a Homecoming ezt valamilyen módon majd helyettesíti. Milyen aspektusaira fognak utalni a Homecoming-ban?
Kelly Souders elmondta, hogy van egy bizonyos jelenet a Homecoming-ban, amelyről mindenkinek a Reckoning fog eszébe jutni, amely kapcsolatos valamivel, amitől Clark sem menekülhetett (az epizód közeledtével egyébként további információkra számíthatunk).

Allison Mack mikor tér vissza Chloe-ként?
Mivel jelenleg szoros az időbeosztása színdarabja miatt, ezért valószínűleg csak az évad közepén, egy novemberben forgatásra kerülő epizódban forgat majd legközelebb Allison. Arra a kérdésre, hogy AM miért térne vissza kényszerszabadságról, Allison elmondta: 'Te nem tennéd, ha olyan barátod lenne, mint Oliver?'

Oliver hogy reagál Chloe eltűnésére?
'Elég nehéz ezt elfogadnia olyasvalakinek, mint Oliver. Mármint ott fog ülni és azon agyalni, hogy most akkor ez mit jelent? De szerencsére nem a sötét-és-kiborult Ollie-t fogjuk látni, mint a 9. évadban, hanem a motivált és mindenre elszánt Oliver-t.'

Mi lesz Erica Cerra szerepe az Isis című epizódban?
Amit tudunk, hogy Lois-t megszállja az egyiptomi istennő, Isis, amit viszont nem tudunk, hogy Erica Cerra is valamilyen Isis megtestesülés lesz-e, ahogy azt a 'jól informált' IMDB állítja. Brian Peterson elmondta, hogy az Isis szálnak fontos szerepe lesz, mivel az epizód alapvetően Lois és Clark központú, és ennek háttereként szolgál az Isis sztori, de Erica Cerra-nak is kétségtelenül fontos szerepe lesz.

Lindsay Hartley Harriet-et fogja alakítani a sorozatban. Mi a szerepe és hogyan kapcsolódik a történetbe?
Egész pontosan Mad Harriet-et fogja alakítani, aki piszkos munkát végez Granny Goodness-nek. Az egyik csatlósa, akinek karmai vannak, amivel embereket öl. Hartley reméli, hogy lesz egy kis flört is Clark-kal, bár elsősorban azért van jelen, hogy ártson neki. Ezeket a részeket még nem forgatták le, de Hartley mindenképp szeretne egy kis boszorkányos pluszt adni a dologba. (Mad Harriet-et egyébként utoljára a Superman/Batman: Apocalypse című animációs filmben láthattuk)

1 megjegyzés:

  1. "van egy bizonyos jelenet a Homecoming-ban, amelyről mindenkinek a Reckoning fog eszébe jutni"

    Ez lehet, hogy az lesz, hogy Brainy tisztára mossa Clark előtt Lionelt, mert eddig ott volt Clarkban a kétség, hogy Lionel a felelős Jonathan haláláért és Jonathan sem tudta, hogy Lionel igazából jó szándékkal jött.

    VálaszTörlés