2010. október 6., szerda

Filmhírek - Superman, Zöld Lámpás

A New York Magazine cikke szerint David S. Goyer forgaókönyvében Clark Kent a világot járva válik majd Superman-né. Vagyis nem ússzuk meg, ismét origin sztorit érintenek majd a mozifilmben és nem az eddigi filmekben felvázolt sztorit folytatják. Szemfüles képregényrajongóknak feltűnhet, hogy Goyer sztorija nagyban hasonlít a 2003/2004-ben megjelent Birthright című origin sztorihoz, melyben Clark Afrikában járva belecsöppen két törzs vérre menő vitájába, melynek hatására visszatér Metropolis-ba, hogy mindenki kedvenc szuperhősévé váljon. Ezt a sorozatot egyébként a 21. századi újraértelmezésnek tartják a korábbi origin sztorik közül.
Egyes cikkek szerint egyébként a WB azért választotta Snyder-t rendezőnek, hogy Goyer kissé elkapkodott és kúsza forgatókönyvét alaposan átdolgozza, hogy a munkálatokat még 2011-ben elkezdhessék. Az idő pedig szorít, hiszen közben folyik a pereskedés a Schuster családdal a jogok felett.

A WB egyébként emellett beindította a 2011 nyarán debütáló Zöld Lámpás film hivatalos honlapját, melyen egyelőre semmit sem lehet találni, bár a megjelenő logó mintha egy hajszálnyira különbözne az eddig látottól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése