2010. október 1., péntek

Smallville - Cassidy Freeman a 10. évadról

Lex Luthor visszatért a Smallville-ba, mégha egy sokkal fiatalabb, klónozott kiadása is. Jelen állás szerint ő a klónok utolsó képviselője, miután az idősebb és rémisztőbb kiadása porig égette a labort az előző epizódban. Jelenleg Tess gondodkodik róla, remélve, hogy vigyázó szemei előtt nem fog azzá a szörnnyé válni, akit a mitológiából ismerünk.
"Úgy érzi, hogy ebben a korban még kontrollálhatja, és nem fog olyan szönyűvé válni a dolog, mint korábban.Anyáskodni fog felette, vigyázni rá, amire eddig nem nagyon nyílt alkalma." mondja Cassidy. "Ez valami olyasmi, hogy akkor sem vagy képes kidobni egy kiskutyát, ha tudod, hogy felnőttkorára gonosz kutya lesz belőle. Még olyan ártatlan, hogy azt hiszed hatással lehetsz rá."
Tess-nek azonban most is megvannak a rejtett motivációi. De vajon mik? "Őszintén? Szeretni és szeretve lenni, és tudni, hogy valami jót tesz. Úgy gondolja, ha jó uton tartja ezt a gyermeket, azzal önmaga előtt is igazolja, hogy jó." mondja Freeman.
Tess egy ideig nem fedi fel vendége jelenlétét, félvén a következményektől. "Az emberek biztos bele akarnának avatkozni, amolyan tudományos módon, ami nagyon megrémiszti." mondja Cassidy, majd hozzáteszi, Clark nem lenne képes megölni, saját morális iránytűje miatt. "Azt hiszem, mindent ő akar irányítani ezzel kapcsolatban, hogy valami jó jöjjön ki belőle."
Azonban a megváltás csak nehezen jön, mivel Clark és Oliver még mindig nem tudja, hogy megbízhat-e benne. "Rá fognak jönni, hogy... az utóbbi időben csak is jót tett értük. Szerintem rá fognak jönni, hogy szükségük lesz rá. Még mindig ő a LuthorCorp vezetője és rengeteg hatalma van. Ő egyfajta kulcs, amire szükségük van."
Azonban Cassidy hozzáteszi, hogy semmilyen romantikus kapcsolat nem lesz Tess és Oliver között. "Úgy gondolom, most hogy vele van kis Lex, megpróbál olyan kapcsolatokat létesíteni, melyek nem csak szexuális természetűek, hanem jelentenek is valamit, ami szerintem nagyszerű lépés Tess számára."
Bár Cassidy korábban megemlítette, hogy Tess mosolyogni fog ebben az évadban, koránt sem tudni, hogy jó vagy gonosz. "Továbbra is egy nagy rejtély lesz. Továbbra is bonyolult és ember. Azt hiszem, azt akarja, hogy akarják, hogy családja legyen, barátai, azonban ezek időnként mellémennek, ahogy a morálja is."
Most hogy Tess és kis Lex közös jelenetekben szerepel, vajon Cassidy reménykedik abban, hogy végre Michael Rosenbaum-mal dolgozhat?
"Nagyon remélem" mondja, majd hozzáteszi, sosem volt alkalma találkozni Rosenbaum-mal. "Kíváncsi vagyok, milyen lenne Michael-lel együtt szerepelni."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése