2010. október 11., hétfő

Smallville - Lois mint Isis

A TV Guide magazinnak köszönhetően vethetünk egy pillantást az október 22-i rész istennőjére, Isis-re, aki Lois testét használva akarja feltámasztani mumifikálódott szerelmét, Osiris-t, természetesen ehhez Clark testét akarja használni.
A november 12-i epizódban, a Abandoned-ben pedig Teri Hatcher-t láthatjuk egy videófelvételen, melyben Lois édesanyjaként ihletet ad lányának, hogyan is birkózhat meg azzal a nehézséggel, hogyan is illik ő Clark életébe, most, hogy tudja a titkát.
Erica Durance egyébként elmondta, hogy a korábbi francia szobalány, a harcos amazon és a legutóbbi részben látott dominátrix jelmez után a többiek csak ránéznek és nevetnek... Lehet ezért akarja annyira Tom Welling-et végre harisnyában feszíteni.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. "Erica Durance egyébként elmondta, hogy a korábbi francia szobalány, a harcos amazon és a legutóbbi részben látott dominátrix jelmez után a többiek csak ránéznek és nevetnek... Lehet ezért akarja annyira Tom Welling-et végre harisnyában feszíteni." - Imádom ezt a nőt! :))

    VálaszTörlés