2010. december 14., kedd

Green Lantern - Dömping 2011-ben

A 2011 nyarán bemutatásra kerülő Green Lantern film mellett számos más médiatermék is a közönség igényeit szolgálja majd kedvenc Lámpásunk történetével kapcsolatban. A filmhez kapcsolódó számos termék (játékadaptáció, akciófigurák, stb.) mellett két animációs projekt is indul, a Green Lantern: Emerald Knights (megjelenés szintén nyáron), illetve az ősszel induló Green Lantern: The Animated Series.
Az animációs filmek közül egyik sem lesz szoros kapcsolatban történetileg a mozifilmmel, azonban teljesen független sem lesz, mivel a mozifilm történetének ismeretében nincs szükség az eredetsztori ismételt bemutatására.
Mivel az animációs filmek története teljes egészében az űrben játszódik, sajnos nem számíthatunk más DC szuperhősök vendégszereplésére, így sem Superman, sem Batman nem cameózik a sorozatban, illetve filmben. Viszont rengeteg Alakulat tagot láthatunk majd, és ez nem csak a Zöld Lámpásokra vonatkozik, hanem például a Vörösekre is, akik a 26 részes első évadban kapnak fontos szerepet az animációs sorozatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése