2011. január 27., csütörtök

HírCsütörtök

  • A The Cape című sorozatban Raia rajongása már-már megszállottsággá nő, hogy kiderítse, mit is tartogat Vince a köpenye alatt. A sorozat készítőinek nagy tervei vannak Raia karakterével.
  • Alberta (Kanada) kulturális minisztere elmondta, hogy egy nagy, 120-200 millió dolláros film forgatásai kezdődnek meg hamarosan a tartományban. Egy bennfentes forrás szerint ez a projekt nem más, mint a Superman film, melynek egyes jeleneteit fogják itt állítólag rögzíteni. 60 napon belül várhatunk hivatalos bejelentést a dologgal kapcsolatban.
  • Bár elsősorban a könyvklub blogokon kellene megjelennie, mégis csak készült képregény belőle (plusz sztorikkal)... Stephen King könyvsorozatából (képregénysorozatából), a Setét Toronyból Ron Howard vezényletével készül mozifilm és televíziós sorozat is egyben, melynek főszerepére (Roland, a magányos, mogorva hős) Javier Bardemet szemelte ki. Ajánlattétel volt, döntés később.
  • A tegnap kitett Batman - Arkham City co-op trailerről időközben kiderült, hogy nem igazi. Mindezt a Warner Games nyilatkozta. Azért jó lett volna.

4 megjegyzés:

  1. Vagy a Smallville finálé :D

    VálaszTörlés
  2. Olvasom,hogy ALBERTA-ban lesz a Superman forgatás, Smallville forgatási helyszíntől messze van?

    VálaszTörlés
  3. A Smallville-t egy másik tartományban, Brit Kolumbiában forgatják, de egyébként egymás mellettiek. Mint nálunk pl. Pest megye és Fejér megye.

    VálaszTörlés
  4. Aha köszi :)
    Remélem true bloodot(Manganiello) messzebb forgatják, mondjuk Debrecen fele :D

    VálaszTörlés