2011. január 31., hétfő

HírHétfő

  • A Smallville 18., Kent című epizódjában visszatér Clark Luthor, így megint egy kisebb alternatív kavarásban lesz részünk, a részben viszont Oliver Queen-t nem láthatjuk.
  • Zod mellett Supergirl is visszatér az utolsó öt epizód egyikében. Meglepetés nincs, hiszen a 3. rész vége erre mutatott. Plusz hírként ma szuper dolgokra (spoiler + képek) számíthatunk Lois és Clark szerelmi kapcsolatának következő mérföldkövéről.
  • Christopher Nolan még mindig nem árulta el, hogy Anne Hathaway-t Catwomanként láthatjuk majd a filmben vagy 'csak' Selina Kyle-ként. A forgatásig 12 hét van, így Nolanék elkezdhetik a trilógia utolsó részének forgatását. Sokáig egyébként a rendező nem volt biztos abban, hogy elkészíti a filmet, de a történetnek lezárás kell, ahogy kifejtette. Nolannek és Bale-nek egyébként ez lesz az utolsó Batman filmje.
  • Henry Cavill a következő jelölteket ütötte ki Superman szerepének castingján: Matthew Goode (Watchmen), Matthew Bomer (White Collar), Armie Hammer (Social Network), Joe Manganiello (True Blood) és Colin O'Donaghue (The Rite).
  • Sutyiban újabb szuperhős film készül, a Somebody's Hero Christopher Gorham-mel a főszerepben. A sztori szerint a szürke könyvelő, Dennis Sullivan megismerkedik egy özvegy anyával és fiával. A kisfiú kedvenc szuperhőse Man-America, aki Dennis kíváncsiságát is felkelti. Egyik nap betér egy jelmezboltba, ahol felpróbálja a hős jelmezét, szemben pedig épp ekkor zajlik egy rablás. Dennis megmenti a helyzetet, ezzel elindítva kalandjainak sorát. A film trailerét itt nézhetitek meg.

6 megjegyzés:

  1. Úgy néz ki akkor, hogy nem lesz Darkseid a 18.részben, ahogy korábban volt egy cikkben.

    VálaszTörlés
  2. Elég jó a memóriám, de ilyenre nem emlékszem. A Beacon-ben volt róla szó, hogy megjelenik Desaadon keresztül vagy hasonló.

    VálaszTörlés
  3. Pletyka szinten írtátok csak, hogy Matt Morgan lehet Darkseid és körülbelül a 18.epizódtól, de..lehet 20.epizódot írtátok, és benéztem, bocs!Nem dobja be a google a hírt:D

    VálaszTörlés
  4. Figyelembevéve, hogy a Smallville-ban sokszor két sztori fut egyszerre egy részben, simán lehet még Darkseid az epizódban, csak mert Clark Luthor is szerepel benne.

    VálaszTörlés
  5. Kihagytál egy nemet az első mondat végén Olivernél. :)
    Szerintem könnyedén szerepelhet Darkseid és Clark Luthor is a részben, talán még közük is lesz egymáshoz (nem hiszem, ez csak találgatás). :)

    VálaszTörlés