2011. január 21., péntek

Napi Aprók

  • Az MTV Splash Page-en belenézhetünk a mai Young Justice epizód harmadik webklipjébe, melyben Mister Twistert láthatjuk akciózás közben.
  • A Young Justice mellett a Marvelnek is megvan a saját, éppen futó animációs sorozata, az Avengers: Earth's Mightest Heroes, melynek vasárnap adásba kerülő, 18. részébe pillanthatunk bele a ComicVine-nak köszönhetően.
  • Úgy tűnik, a tévé után a videójáték ipar lesz a The Walking Dead következő állomása. A TellTale Studios hamarosan olyan videójátékról tesz bejelentést, mely 'nemrég felforgatta életünket mind a képregények, mind a televízió világában'. Jelenleg az Image Comics képregénysorozat az egyetlen, ami beleillik ebbe a leírásba.
  • A Zöld Lámpás film zeneszerzője James Newton Howard lett (Vészhelyzet).
  • A hírek szerint a Marvel következő filmalapanyagát adó hőse Black Panther lesz (a Stan Lee/Jack Kirby alkotópáros találta ki a karaktert, aki egyben a kiadó első színesbörű hőse is), a forgatókönyv megírásával Mark Bailey dokumentumfilmest bízták meg. Black Panthernek egyébként nemrég készült saját animációs sorozata, azonban csak DVD-n jelent meg. Kérdés ezek után, mennyire lehet sikeres egy önálló filmben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése