2011. január 15., szombat

Smallville - A 'hihetetlen' pillanatról és fináléról

Természetesen egy kétórás szuperfinálé lenne a legjobb a 10 évadot megért Smallville számára, hogy tökéletes lezárást kapjon. Brian Peterson producer szerint erre meg is van az esély: "Szeretnénk, és tökéletes befejezés lenne." Azonban erről még korai lenne nyilatkozni, ahogy Kelly Souders is mondja, "még nem tudjuk". Bárhogy is dönt a CW az biztos, hogy "a két utolsó epizód kéz a kézben jár majd, bármi is történjen, egy nagy epizódnak fog számítani." Azonban azt nem jelenthetjük ki, hogy tekintve az eddigi szokást, a rész címe Superman lesz. "Még nincs meg a címe. És azzal a mennyiségű dologgal, melyeket abban az epizódban meg akarunk mutatni, a cím a legkisebb problémánk." "Lehet, hogy nem okoz majd gondot a kitalálása, de nem vagyok benne biztos." Bár a rajongók körében keringő esküvő ötlet talán benne lesz a hátralévő epizódokban, az biztos, hogy nem kell négy hónapot várniuk, hogy valami nagyszerűnek legyenek szemtanúi. "Valami hihehtetlen Lois/Clark jelenetet láthattok majd a visszatérő epizódban, január 28-án." mondja Peterson.

5 megjegyzés:

  1. Hű, kemény finálé lesz úgy érzem!Csak JL ne legyen és főleg ne Supergirl vs Darkseid xD

    VálaszTörlés
  2. Martian Manhunter2011. január 16. 13:26

    Supergirl szerencsére láthatáron sincs, még a kanyarban sem. Remélem, a többiek is blokkolva lesznek a nagy harc idejére: szöszöljenek valahol máshol, amíg a főnök dolgozik! Marsi Fejvadász elkísérhetné őt a "kapuig", mondván: "Innentól egyedül kell helyt állnod, ez már a te harcod, a legfőbb gonosz csak veled hajlandó kiállni!". A kriptonit csomagok természetesen már rég el vannak takarítva az útból...

    VálaszTörlés
  3. Martian Manhunter2011. január 16. 13:34

    És/vagy: Darkseid csak Supit akarja, mert az ő eszméi és létezése hiúsította meg gonosz terveit, ő az egyetlen méltó ellenfél.

    VálaszTörlés
  4. Martan Manhunter! Miért nem kedveled a Liga többi tagját, illetve Clark rokonát? Szerintem így kerek az egész, hogy támogatják egymást! Nem csak Clark életéről szól a sorozat, a címe sem Clark Kant. Egy kis akció a Liga tagjaival vagy éppen Supergirl-lel csak felpezsdítené a történetet. Természetesen fontos Clark Superman-né válása, és a fő gonoszokkal való harca, de miért csinálná egyedül? Mikor ott vannak a segítő barátok?!

    VálaszTörlés
  5. Martian Manhunter2011. január 16. 16:06

    Fontosak fontosak, de sokat rontanak a supermanes fílingen és magatehetetlen pancsert csinálnak belőle. Több olyat nem szeretnék látni, mint ami a Dr. Fate-té avanzsált jeges csávóval való harc közben volt észlelhető a képernyőn. C.K. úgy repült el, mint egy szúnyog. Tudom, kicsivel később aztán megoldották a helyzetet, de akkor is: jelentéktelen hatása volt a leendő supinak, egy volt a sok közül, pedig hát. Talán nem véletlen, hogy a többiekkel ellentétben 10 évet kellett fejlődnie és még különleges kiképzésben is részesült. Szóval minden tekintetben különbnek kellene lennie a többieknél, nem szabadna most már elnyomni a szuperhős karakterét mindenféle hősökkel, akik nagyon jó, hogy vannak, de nem véletlenül SMALLVILLE a műsor címe. Van egy pont, ahonnan a többiek nem mehetnek tovább, és csak legvégső esetben siethetnek Clark segítségére. A csapattagok megkapják az eligazítást és teszik a dolgukat a maguk módján.

    VálaszTörlés