2011. január 26., szerda

Smallville - Információk

  • Greg Beeman érdekes dolgot közölt blogján: jövő héten híreket várhatunk tőle, ami számára nagy dolgot jelent a Smallville-lal kapcsolatban, de reméli, hogy mi is nagyon fogunk neki örülni. Lehet, hogy újra rendezni fog?
  • Ausiello elárulta, hogy a múltkori csillagos rejtvénye (****** ****) nem Martha Kent. Ugye egy visszatérő karakterről van szó, akinek neve egyelőre hétpecsétes titok.
  • Egy rajongó a repüléssel kapcsolatban tett fel kérdést, melyre Brian Peterson elárulta, hogy a válaszhoz meg kell néznünk a Collateral című epizódot most pénteken. Illetve az is biztos, hogy az Igazság Ligája Sólyomember temetése után újra összekovácsolódik, mivel a cél, hogy a sorozat végére végleges formában láthassuk a szupercsapatot.
  • Ezen kívül Erica Durance-ról jött ki két promó kép


15 megjegyzés:

  1. Ezek a hírek jól hangzanak, köszi hogy lefordítottátok őket :D

    VálaszTörlés
  2. Istenem, idióta rendező JL sorozatot csinál a végére, gratulálok, amikor nem annak indult a SMALLVILLE .

    VálaszTörlés
  3. Remélem nem a fináléra gondolt Peterson.

    VálaszTörlés
  4. re neked mi a fene bajod van?? ha nem vetted volna észre, ez a sorozat már rég nem Smallville-ben játszódik, hanem inkább Metropolis-ban, és ez így van jól, hiszen ki a fenét érdekelt volna a sorozat, ha még mindig egy helyben toporognánk mint a sz*ró galambok...

    VálaszTörlés
  5. Smallville-re arra gondoltam, hogy CLARK KENT , de Metropolis is Clark KENT pályája, erre béna kosztümös csapatot akarnak a fináléra?Kiakadok, elrontják a 10évet, amikor 1 személyről kellene,hogy szóljon a finálé!
    Jl-ben lesz Green Lantern, Villám, Batman?Mert ez a JL, nem stargirl és Supergirl a béna pizsomájukkal, meg a 3.csaj már eszembe se jut.Ennyi a bajom.Finálé előtt lezárják, az nekem boldogság lesz, ha nem, akkor vígjáték lesz a finálé.

    VálaszTörlés
  6. Ja Finálé címét már most kikövetkeztettem, nem Superman lesz, hanem (hiányos) Justice League !

    VálaszTörlés
  7. Re! Nem tudom te mit olvastál, de a rendezős meg a JL hír két különböző dolog. A másik meg, nem az van odaírva, hogy a sorozat legutolsó részében nagy JL találkozó lesz. Kicsit csalódott lennék, ha csak Clarkról szólna az utolsó pár rész. Persze ő van a középpontban, de a többiek se lényegtelenek egy 10 éves sorozatban.

    VálaszTörlés
  8. "mivel a cél, hogy a sorozat végére végleges formában láthassuk a szupercsapatot."
    + előzmények, hogy némely béna képregényekben Jl van Darkseid ellen, akkor Smallville-be is kötelező belevinniük :S
    Na ennyi az észrevételem az évadra, sok már nem lesz.

    VálaszTörlés
  9. re, a Smallville írócsapatának meg kell felelnie a DC elvárásainak. És mivel ott az általad bénának nevezett JLA van, ezért 'kénytelenek' ők is belevenni. Ezen kívül korábban szó volt Clark vezetői képességeinek bemutatásáról. Szerinted kit vezessen? Magát vagy az autóját?

    Nem is értem, minek nézed még a sorozatot, ha ennyi bajod van. Amikor nekem fele ennyi bajom van egy sorozattal, egyszerűen abbahagyom. Talán neked is ezt kellene tenned.

    VálaszTörlés
  10. Mert ez olyan, mint ha a vészhelyzet sorozatból az évad végére született feleségeket csinálnának , aztán mond a fanoknak, hogy minek nézik a "vészhelyzetet", ha nem tetszik.
    Könyörgöm, Clark Kentről szól a sorozat, nem pedig mások kiteljesedéséről a fináléban, + előbb váljon Szupermenné , amiről szólnia kellene a sorozatnak, JL vezető meg Spin-offban okés, amikor Clark rég Superman, mert ez nem JL sorozatnkak indult, ifjú szuperhősök kalandjairól.
    Superman világban 1 megmentője van a világnak, Metropolisnak 1 megmentője van !Ha pedig több, akkor az már más történet és nem az eredeti.Ennyi a véleményem.Akik ezzel vitatkoznak, tőlük kérdezném meg, hogy mit néznek az első epizódtól fogva.Olvassanak képregényt.

    VálaszTörlés
  11. Felhívom a figyelmed arra, hogy a részek végén fel szokott villanni a felirat: Based on DC characterS. Többesszám. Ha csak Superman lenne a lényeg, nem Smallville lenne a sorozat címe, hanem mondjuk Secret Origin vagy hasonló. Eljutottál abba az állapotba, hogy már a kákán is csomót keresel, ahelyett, hogy a 10 évet megért kedvenc sorozatod utolsó néhány epizódját élveznéd, ahogy mi többiek tesszük.

    A Vészhelyzet pedig igenis más lett a 15. évad végére, mint az elején volt. Tudom, láttam mind a 15-öt.

    VálaszTörlés
  12. Én nagyon várom a finálét, de nem Jl, hanem Superman sztoris lezárást.

    VálaszTörlés
  13. Én igazából már csak arra vagyok kiváncsi,hogy fog Tom feszíteni Superman kosztümben.

    VálaszTörlés
  14. Re: Az a baj, hogy amit te szeretnél azt már az első résszel elrontották. Te ugyanis Clark Supermanné válását akarod látni, de a sorozat már eleve más vonalon indult el azzal, hogy behozta a képbe Lex Luthort és Lois Lanet. Ha az elejétől nézed a sorozatot ( és tudtommal nincs bajod MR szereplésével) akkor tisztában vagy vele, hogy itt már többet mesélnek el és másképp, mint ahogy te akarod. Szóval te vagy az akinek a sorozat alapjával baja van. A sorozat már az elejetől nem csak Clark Kentről szól. Sosem csak róla szólt és nem értem hogy miért pont az utolsó évadnak kéne csak róla szólnia.

    VálaszTörlés
  15. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a "Smallville" eredetileg "Smallville"-re készült, indult, ahogy tetszik, vagyis Clark középiskolai éveire. De a sori annyira bejött, hogy már a 10. évadnál kicsit fura lenne Clarknak még mindig középiskolásnak lennie, tehát az eredeti koncepciónál NEM is lehetett leragadni. Szóval RE! Neked tényleg annyi bajod van, hogy rég abba kellett volna már hagynod a nézését! Tedd meg! Hagyd abba a Smallville nézését, mert mindenkit kiakasztasz mostmár, és amit te szeretnél, az tuti nem lesz benne!

    VálaszTörlés