2011. január 30., vasárnap

Superman - Henry Cavill

A Zack Snyder féle Superman rebootban a The Tudors-ból ismert brist színész, Henry Cavill fogja alakítani a harisnyás főszereplőt.

17 megjegyzés:

  1. Aki ennek örül,az meg kárörvendő és TW ellenes.

    VálaszTörlés
  2. Re, te egy percig is komolyan elhitted, hogy TW-nek van esélye? Hát nagyon sajnállak. Az elején világosan kifejtették, hogy egy a Superman univerzumban tök ismeretlen színészt szeretnének a szerepre. Nem vagyok sem kárörvendő, sem TW-ellenes, csupán reálisan és két lábon állok a földön.

    Tartották magukat a kijelentésükhöz. TW a Smallville Superman-e, a többin meg túl kell lépni. Ezen kívül pedig senki sem írja elő a film megtekintését 2012-ben. Nem hiszem, hogy csődbe megy a WB, mert te nem mész el a filmre.

    VálaszTörlés
  3. A korábban szóba került színészek közül Cavill a legjobb választás szerintem. Igaz, hogy nem igazán ismerem, de Superman alkatnak néz ki, ráadásul még brit is, ami jó esetben pluszt jelent. Én se vagyok TW-ellenes, de elég csekély volt az esélye a filmre. A film és a Smallville két, teljesen eltérő világban játszódik, ez már az 1. évadban kiderült. Sosem szerettem az olyan kijelentéseket, hogy "remélem megbukik" és "biztos sz@r lesz".

    VálaszTörlés
  4. Igen én komolyan hittem benne.Több millióan is szerették volna még, elég csak végiglapozni a külföldi honlapokat, fórumokat.Ahogyan a bukott Returnsra, így igen, erre se leszek kíváncsi.WB nem megy csődbe az biztos, de a film már most elbukott, de nem csak a színész miatt, Zach Snyder is alkalmatlan rá.Ez az én személyes véleményem, aki mást ír oké.Aki ennek a hírnek örül, és még TW-t is szidja a fórumokat olvasva, hogy rossz színész, úgy hogy "Smallville" fan ráadásul, igen, arról ez a véleményem..
    TW most lett volna alkalmas a szerepre, MOST.Smallville-ben, hogy valósítják meg?Nem úgy ahogy mindenki álmdozott róla éveken át, nem 200millás nagy képernyőn, hanem 4millás agyonvágott epizódban, és még nem tudni, hogy mennyi lehet a Superman ruhából!
    Most marad a kicsinek is örülni kell dolognak, amíg ez az angol amatőr 200millás filmben repked, TW-vel ellentétben aki 10éve CLARK.

    VálaszTörlés
  5. Én is örülök a hírnek és nem vagyok TW ellenes. Nincs jogod hozzá, hogy azt mond azért mert mást is el tudok képzelni a szerepre akkor már TW ellenes vagyok. semmi jogod másokat sértegetni! Amúgy is: TW maga sem akarta a szerepet. Ha jól emlékszem a 9. Évadra is nagyon nehezen írta alá a szerződést, a 10re meg gyanus h a Hellcats berendeléssel győzték meg. 10 éve csinálja ezt és láthatóan szeretne most már mással foglalkozni. Sztem ez is eszedbe juthatna ilyenkor...

    VálaszTörlés
  6. Én úgy emlékszem, TW a 9. évadnál eleve 2 éves szerződést írt alá, de azért ez nem biztos. És vagy a CWU-n vagy a CC-n nem zárta ki azt, hogy elvállalná, csak azt mondta, h sok mindennek passzolnia kellene hozzá - vagy valami hasonlót. Sajnos nagyon kicsi volt a valószínűsége az előzetes nyilatkozatok alapján, hogy ő lesz, kezdve a korától, meg hogy új embert akarnak, dehát a remény hal meg utoljára. És ez most meg is történt.

    VálaszTörlés
  7. Persze tudom, hogy TW sosem adott konkrét választ, de mikor megkérdezték tőle mik a tervei, mindig csak a Hellcats. Persze nem is utasította el konkréten, de egyenes választ sem adott. Tudta nem sok esély van rá épp ezért mindegy volt mit mond.

    De az előző hozzászólásom inkább az én személyes véleményem/következtetésem. :) A szerződését illetően nem emlékszem pontosan, de ezt írtam is. :) Annyi rémlik, hogy azért jelentették be utolsó pillanatban a 10. évadot, mert a színészekkel kellett egyeztetniük.

    VálaszTörlés
  8. Csak olvasom, hogy min folyik a vita, én személy szerint nagyon szeretem a Smallville-t. 10 éve nézem, szinte ezen nőttem fel. Jó színésznek tartom TW-t is és szerintem is jól állna neki a Superman szerep. De erre a csávóra is kíváncsi lennék, hogy mit tudna alkotni. Re te egy olyan szinten gyerekes és fanatikus vagy, hogy erre nincs is jobb szó. Ilyenek miatt sértegetni másokat, mert másra kíváncsiak. Hát ez eléggé gyerekes és szánalmas én szerintem. Az addig oké, hogy van egy saját véleményed. Mindenkinek van. Én spec már Tom Wellinget nem nézném meg moziban, mert az már unalmassá válna, és azért lenne szar a film...

    VálaszTörlés
  9. Martian Manhunter2011. január 31. 16:23

    re:
    Tom Welling a Smallville Supermanje, csak akkor néznék meg vele ilyen témájú mozifilmet, ha a sorozathoz kapcsolódna, így a megszokott történetszál és milliő (a szereplőgárdát is értsd ide) nélkül nem biztos, hogy tetszene a dolog. A chat-ablakba írtad, hogy Ericát is szívesen látnád...Szerintem mégbénább lenne a helyzet, mert éppen minket zavarna legjobban, hogy egészen más a partnere és sehol egy Chloe (AM), vagy bárki más. Ez a köztes világ szerintem nagyon szerencsétlen hatást keltene.

    A filmesek tiszta lappal akartak indítani, hagyjuk őket érvényesülni. Ha a fazont nézem, ez a legutóbbi főszereplő választásuk talán a legszerencsésebb.

    VálaszTörlés
  10. ED-t viccből írtam:))
    Ha gyerekes, ha nem gyerekes, véleményemet tartom.Brandon Routh is megkaphatta a lehetőséget és bukott!
    Ez az angol színész ronda, nem jobb színész , nem ideálisabb jelölt mint TW, és ő soha nem kaphatta meg azt a lehetőséget 10év során, hogy nagy vásznon repkedjen!Ezt igazságtalannak tartom vele szemben is.Hozzáfűzöm, vele lehetett volna reboot, mert még soha nem hordta a kosztümöt, nem volt Superman.Utólag 100%-k, hogy Tom a következő Superman, csak nem a Zack Synder 200millás filmben, ami nem mindegy..
    Ez az én személyes, mindenkitől független véleményem, anélkül, hogy más hozzászólót szánt szándékkal bántanék.Engem bezzeg le lehet hurrogni. Másik oké Smallville fan vagyok, "fanatikus", de ebből látszik, hogy ki az igazi TW-s Smallville rajongó.Reevet szerettem, Routhon kiakadtam, túléltem, de ezt már nem nyelem már le, de tény, fölöslegesen írok erről, mert le vannak tojva a nézők véleménye.Már csak az lenne szép hír, ha a mozifilmhez mérten, szeretett CW-n futó, orbitálisan olcsó költségvetésű Small SOROZAT finálé csak fél percre kaphatná meg a kosztümöt.Az ütne be végleg.
    1 dolog megnyugtat, mert biztos vagyok a mozifilm sikertelenségében több szempont miatt.
    Jó rágcsálást a szeretett új angol Szupermenetekről.

    VálaszTörlés
  11. Martian Manhunter2011. január 31. 17:42

    LOL. Nekem is jó lenne TW Supermanje, de egy SV mozifilmbe, különben csak zavar keletkezik az univerzumok között, hatalmas a törés. Nagyobb lenne a gáz, mint a Hegylakó c. mozifilmekben McLeod eredettörténetét illetően. Arról nem is szólva, milyen baklövés volt a legutolsó rész, ahol kiderült, hogy MÁS a kiválasztott. A színész és a karakter közös, de a korok és univerzumok, ahová elhelyezték Connort, olykor úgy illenek össze, mint tej és kóla...

    VálaszTörlés
  12. Adrian Paul rajongó is voltam, örültem, hogy a végén ő maradt :D
    Arról nem tehetek, ha az írók bénák, ezért elleneztem sok dolgot, pl, hogy JL és Supergirl legyen a Smallville fináléban, de így már semmi jelentősége sajnos!Tény elején megmondták a Comic Conon, hogy nem lesz befolyással a Smallville befejezése a mozifilmhez:(
    Na ez van, bebuktam kétszer a reménykedést.Remélem a WB ad valami vigaszt a Smallville rajongóknak.Pl RENGETEG pénzt és 3-4 részes jogot a kosztüm hordására.Smallville/Metropolis mozifilm nem hiszem , hogy lesz, hiszen két Superman film nem lehet 1 időben.Így kilőve.

    VálaszTörlés
  13. Szerintem re-t nem szabad lenézni a véleménye miatt.Egyáltalán nem gyerekes.Énis Tom-ot vártam,de nem ehelyett jött ez a britt ember.Nemtudom nekem valahogy Brandon Routh Supermanje tetszett a legjobban.Nem vetettem volna meg ha vele készül,de sajnos őt kiltték és most már Tomot is.De nem kell szomorkodni.Kitudja,talán egyszer ránk mosolyog a szerencse és ő lesz a S-Man:P

    VálaszTörlés
  14. Hát Supermannek kissé alacsonynak tartom kerestem képeket róla nem vagyok elájulva!!!!Az eddigi legrosszabb felhozatalnak tartom

    VálaszTörlés
  15. Ránk mosolyog a szerencse mert TW lesz Superman csak Smallville-ben.
    Én pl. TW rajongó vagyok de elfogadtam hogy Welling a sorozat Supermanje és a filmben más lesz a főszereplő. A Smallville-nek más hangulata van olyan, amit a film nem ad vissza a szereplők nélkül és a filmnek is más hangulata lesz.
    A Superman film meg azért nem fog megbukni kedves re, mert bezony Cristopher Nolan korunk egyik ha nem legzseniálisabb rendezője áll a film mögött és Ő fogja Zack rendező bá kezét és Ő még soha sem nyúlt mellé.

    VálaszTörlés