2011. február 3., csütörtök

HírCsütörtök

  • Chris Evans összesen hat filmben fogja alakítani Amerika Kapitányt, három önálló filmben és három Bosszúállók filmben, más szuperhősökkel együtt. Szerződése a Marvel Studios-zal eredetileg kilenc filmre szólt volna, de a filmtervek változásával a szám is csökkent.
  • Kristen Stewart (Twilight) cáfolta a híreket, miszerint neve egyáltalán felmerült volna a Superman film Lois Lane karaktere kapcsán. A tesztelésért felelős cég egyik dolgozója névtelenül viszont elmondta, hogy a listán találjuk Olivia Wilde-ot és Rachel McAdams-et.
  • Ilya Salkind, a Superman filmek producerének eltűnését jelentették be Mexikóvárosban, Mexikóban. A producer az eredeti ötletgazdája a Superman filmek megvalósításának.
  • A Platinum Studios a Cowboys & Aliens után a Vice című képregényből készít adaptációt. A sztori szerint tinédzserek egy csoportja csatlakozik az FBI-hoz, hogy bűneik listáját rövidítsék a rosszfiúk elfogásával. Az FBI azonban azzal nem számol, hogy a srácok szuperképességeikkel veszélyesebbek lehetnek, mint a rosszfiúk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése