2011. február 10., csütörtök

HírCsütörtök

  • Zack Snyder tett egy rövid nyilatkozatot, melyben elmondta, mindig is nagy rajongója volt Superman-nek, de hiányolta is a karakter modern változatát. Nolan és Goyer forgatókönyve azonban végre megadja ezt mind neki, mind a hozzá hasonló rajongóknak. Ezen kívül elmondta, hogy Superman-nek nagyon is az erejére kell támaszkodnia továbbra is.
  • Még semmi sincs kőbe vésve, de a Marvel Studios megkezdte a tárgyalásokat több filmkészítővel a Vasember 3 előkészületeire. Az egyik lehetséges író/rendező jelölt a Durr, Durr és Csók, illetve a Halálos fegyver készítője, Shane Black. A harmadik sztori bemutatóját már ki is tűzték 2013 május 3-ra.
  • A Young Justice pénteki epizódjának, az Infiltrator leírása: Az új hősnek, Artemis-nek bizonyítania kell a csapatnak, bár egyelőre reménytelen esetnek tűnik a csapat makacssága miatt. Igyekszik helyt állni a Vörös Tornádó által kijelölt legújabb küldetésben, melyben egy fiatal és zseniális tudóst kell megvédeniük az Árnyak Ligájától.
  • A deadline.com jelentése szerint mégsem McG fogja rendezni a Wonder Woman sorozat pilot epizódját, időegyeztetési gondok miatt, viszont Jeffrey Reiner, akinek a Trauma, The Event és a Caprica nyitóepizódjait köszönhetjük, közelebb áll a szerződés aláírásához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése