2011. február 7., hétfő

HírHétfő

  • Diane Kruger cáfolta, hogy neve felmerült volna a Superman film kapcsán Rosamund Pike és Alice Eve mellett a film női gonosza, Ursa szerepére. Miután ezt a pletykát lelőtték, kérdés, van-e egyáltalán igazság abban, hogy Ursa lesz a film egyik gonosza.
  • A mai esti The Cape epizódban Cape elrejtőzik, hogy felgyógyuljon legutóbbi sérüléséből. Eközben Fleming felbérli Goggles-t és Hicks-et, hogy minden áron keressék meg és pusztítsák el Cape-et. A rész promóját itt nézhetitek meg.
  • Állítólag Robint is láthatjuk az új Batman filmben. A forgatási helyszínek kiválasztásánál felbukkant egy név: Robin's Cave, vagyis Robin barlangja. Megerősítés a szereppel vagy a karakterrel kapcsolatban nincs, így türelmesen kell várnunk a hivatalos bejelentésekig.
  • Elindult Amerika Kapitány hivatalos weboldala, melyet a http://captainamerica.marvel.com/ címen érhettek el. Az oldalon megtaláljátok a Super Bowl reklámot, háttereket és a film bevezető képregényének első számát (ingyenesen olvasható, angolul).
  • A Joss Whedon féle Bosszúállók filmben Maria Hill lesz Nick Fury szárnysegédje. Állítólag el is döntötték, hogy Cobie Smulders (How I Met Your Mother) alakítja majd a S.H.I.E.L.D. másodparancsnokát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése