2011. február 15., kedd

HírKedd

  • Jerry Siegel, Superman megalkotójának felesége, Joanne Siegel elhunyt 93 éves korában. Emlékét örökké fogja őrizni a róla mintázott karakter, Lois Lane, aki egyben nevét is viseli: Lois Joanne Lane Kent.
  • Sir Michael Caine-t elvarázsolta a The Dark Knight Rises szereplőgárdája. A forgatókönyvet csak két hét múlva kapja meg Christopher Nolantől, mivel a rendező még mindig dolgozik a szkripten, így továbbra sem tudtunk meg részleteket.
  • A tegnapi Zöld Lámpás játékdömping mellé megérkeztek a Marvel karaktereinek játékai is: Amerika kapitány és Thor is kapott saját gyűjteményt az idén a mozikban bemutatkozó filmekhez.
  • Az ősszel megjelenő Batman: Arkham City játékban nem lesz multiplayer.
  • Ausiello felfedte a csillagozott karakter nevét, akivel majd a Scion (10.16) részben találkozhatunk: Conner Kent. A képregényeket ismerő nézőket nem érte különösebb meglepetésként a hír, hiszen Conner egy Lex és Superman DNS-ből létrehozott klón, akit Lex alkotott meg a Cadmus laborban Superman halála után (a képregényben!). A tovább mögött megnézhetitek a karakter első promóciós képét is.

1 megjegyzés:

  1. Hmm.. Nem tudom mit gondoljak. Érdekes. Nem számítottam Conner Kent feltünésére. De majd meglátjuk. Azt tuti, hogy nagyon aranyos ez a kép. :D

    VálaszTörlés