2011. március 7., hétfő

HírHétfő

  • A Walking Dead szereplői és készítői részt vettek a Los Angeles-i Paley fesztiválon, ahol egy-két morzsát elhintettek a második évadról. Úgy tűnik, Amy után ismét meghal majd valaki, a sztori pedig rögtön a robbanás után folytatódik, nem lesz semmi 'egy hónap múlva' felirat. Darabont elmondta, hogy láthatjuk majd a börtönt a sorozatban is, hiszen egy ilyen zseniális ötlet hogy is maradhatna ki. Az viszont biztos, ha majd láthatjuk a Kormányzót, az nem Merle lesz, aki kézfejét eldobva eltűnt.
  • Arnold Schwarzenegger nagy visszatérését tervezi, a felajánlott 15 szerep között megtalálható a Terminátor, a Ragadozó és a Menekülő ember folytatása is, azonban a színész elmondta, hogy jelenleg egy képregény karakterről folytat tárgyalásokat, melyről leghamarabb március végén - április elején nyilatkozhat.
  • A Batman: Arkham City játék induló sztorijában Batman megtudja, hogy KétArc elrabolta Macskanőt.
  • Adrianne Palacki legutóbbi filmjét, az Elektra Luxx-ot reklámozza, melynek bemutatóján már új hajviselettel jelent meg. A Wonder Woman forgatása március 15-én kezdődik, kíváncsiak vagyunk, mit hoznak majd ki a színésznő frufrujából.

1 megjegyzés:

  1. Je, Arnold hír nagyon jó!!!Predator és a Terminator vicc nélküle.

    VálaszTörlés