2011. március 22., kedd

HírKedd

  • Maga Robert Pattinson (Twilight) cáfolta azokat a pletykákat, mely szerint neve felmerült a készülő Daredevil film főszerepével kapcsolatban. Véleménye szerint a képregény rajongók nem lennének oda a boldogságtól, ha őt kellene látniuk kedvencük filmes megtestesüléseként, bár nem tagadta, valamikor karrierje során szívesen eljátszana egy képregény hőst, sőt jelöltje is lenne.
  • Maga Stephen King erősítette meg, hogy tárgyalásokat folytat a The Walking Dead készítőivel egy második évados forgatókönyv megírásáról. A mester nagyon hajlana a projektre, kérdés, hogy meg tudnak-e egyezni a készítők. Erre nagy az esély, tekintve, hogy a sorozat egyik készítője Frank Darabont, aki korábban rengeteg King művet filmesített meg.
  • David Slade rendező hosszas internetes hallgatás után elárulta, hogy a Daredevil egyáltalán nem fog a korábbi mozihoz kapcsolódni.
  • Joseph Gordon-Levitt hivatalosan is csatlakozott a The Dark Knight Rises szereplőgárdájához. Korábban a Variety jelentette, hogy esetleg Alberto Falcone-t alakíthatja, de az Entertainment Weekly tegnap cáfolta ezt az állítást, egy másik forrás szerint pedig esélyes, hogy Fekete Maszkot alakítja majd a színész. Hivatalos megerősítés karakteréről egyelőre nincs.
  • Ma véget ér a Smallville forgatása, holnap azonban Erica Durance még vesz fel jelenetet. Egy paparazzi szerint egyébként Mackenzie Gray is felbukkant a forgatáson, aki a 10. évadban az idősebb Lex klónt alakította. Egyébként állítólag a forgatás tele volt statisztákkal, mivel állítólag egy esküvőt forgattak nemrég.
  • Maga a Sienna Guillory erősítette meg Twitterén, hogy megkezdte felkészülését a Resident Evil 5 forgatására. Akik nem felejtették el csekkolni a negyedik rész stáblista után részét, tudják, kiről van szó és valószínűleg milyen szerepben láthatjuk majd.

6 megjegyzés:

  1. Esküvő, hu hurrá :S:P
    Remélem,hogy nem a fináléban, mert semmilyen epizód tartalmakkal kapcsolatos Spoilert nem akartam :/

    VálaszTörlés
  2. Mackenzie Gray amúgy nem az öreg LEX?

    VálaszTörlés
  3. re, már kb. másfél hete a finálét forgatják, gondolhatod, hogy abban lesz az esküvő. Talán érdemes lenne újra elolvasni/végiggondolni a cikket, mielőtt egyértelmű dolgot kérdezel.

    VálaszTörlés
  4. Tudom.
    Ezt a honlapot látogatom talán a legtöbbször.
    Légyszives, ha oriási Smallville epizód tartalmat lelövő hír jelenik meg, mint ez az esküvő, mert ez nem "állítólag" és nem pletyka szerintem, azt emeljétek már ki, rejtsétek alá, hogy veszélyes olvasni:D
    De ha nem, akkor szavanként olvasok majd és az állítólag szónál X-elek :DKiakadtam erre a statisztára.

    VálaszTörlés
  5. Múltkor is tovább mögé tettem, azt is elolvastad. Plusz nem hiszem, hogy az esküvő olyan baromi nagy hír lenne az eljegyzés után.

    Szerintem ne is menjen netre a finálé utánig, mert a chatben is szoktak a spoilerekről írni. Egy ember kedvéért pedig nem fogok 100 másikat bannolni.

    VálaszTörlés