2011. március 29., kedd

HírKedd

  • John Schneider beszélt egy picit a Smallville fináléról, különösebb spoilerek nélkül: lesz egy nagyon érzelmes jelenete Tom Wellinggel. Nem látta Tomot a kosztümben, de magát a kosztümöt igen. Elmondása szerint olyan a tapintása, mint az anakonda bőrének - csúszós.
  • Zack Snyder szerint a Smallville nélkül a legtöbb mai gyereknek elképzelése sem lenne arról, kicsoda Superman. Épp ezért éltette a műsort, hogy 10 éven át életben tartotta a szuperhős mítoszát.
  • Egyelőre nem tudni, hogy véletlen elszólás volt vagy direkt kiszivárogtatás, de az LA Times szerint 2013-ra Justice League filmet tervez a Warner Bros. A stúdió erőteljesen a szuperhős filmekre kíván koncentrálni, most, hogy legnagyobb franchise-a, a Harry Potter idén nyáron véget ér.
  • A CinemaConon bemutatásra kerülő Thor bemutatóanyag szerint a filmben láthatjuk Hawkeye-t cameózni és nem is csupán egy aprócska szerepben, hanem viszonylag hosszú jelenete lesz.
  • Készül az X-Men 4 és 5, illetve a Deadpool is. Lauren Shuler producer elmondása szerint az X-Men filmek a korábbi trilógia közvetlen folytatásai lesznek, tehát a nyáron bemutatásra kerülő First Class pusztán kitérő. A Deadpool pedig R besorolású vígjáték lesz (számtalan véres és erőszakos jelenettel), melynek forgatókönyve jelen pillanatban is készül a főszereplő, Ryan Reynolds közreműködésével.

7 megjegyzés:

  1. Syndler ilyet nyilatkozott?:O Szép tőle.
    Remélem, hogy Tom hordani fogja a kosztümöt!:D

    VálaszTörlés
  2. Martian Manhunter2011. március 29. 16:02

    Reméld, de a jogok tudTOMmal :-D máshoz kerülnek.

    VálaszTörlés
  3. Nyilván felveszi, sőt ugye a világ elé lép majd és valszeg Darkseiddal is Supermanként küzd majd meg... Persze csak találgatunk de ez nagyon valószínű! Az meg hogy John nem látta a ruhát Tomon azt is jelentheti hogy a fináléban az első rész végén és a második elején szerepel majd John..

    VálaszTörlés
  4. Egy Clark Lex és utána egy Lex Superman jelenet is csúcs lenne de ennek is nagy a valószínűsége...:)
    Kiváncsi vagyok Lex visszatérésére!!!

    VálaszTörlés
  5. A felsoroltakra ugyanannyi az esély: vagy bekövetkezik vagy nem = fifty-fifty = 50%-50%

    Találgathattok tovább.

    VálaszTörlés
  6. 10év után az a MINIMUM,hogy Supermanként veri el Darkseidet.

    VálaszTörlés