2011. március 22., kedd

Superman Hírek

Zack Snyder egy audióinterjúban elmondta, hogy feleségével (akivel közösen készítik az alkotást) nagy hívei lettek a karakternek, miután Chris Nolan előadta nekik, mi is lenne a Superman film alapsztorija. Supermant minden szuperhős atyjának tartja, így mindenképp szükséges, hogy egy megfelelő film készüljön a karakternek, ha már Thor is megkapta a maga filmjét.

Mostani filmjének reklámozása közben is elejtett egy-két dolgot a filmről, az egyik ilyen megjegyzése, hogy a filmben szerepelni fog egy karakter, akire az emberek Supermanként szoktak utalni. Egyes elméletek szerint ez a karakter Bizarro lehet.

Elmondása szerint egyébként a film komolyságát mutatja, hogy az eddig hivatalosan castingolt színészek (Henry Cavill, Diane Lane, Kevin Costner) komoly, Oscar-díjas vagy jelölt művészek, így minden részletet véresen komolyan vesznek a filmmel kapcsolatban.

Snyder egyébként cáfolta a korábban elterjedt pletykát, miszerint Viggo Mortensen (Zodként látta volna szívesen egyik-másik rajongó) szerepelne a filmben. Az viszont öröm az ürömben, hogy a film előkészítése jól halad és a jelenlegi állás szerint a forgatást nyár végén kezdik el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése