2011. április 12., kedd

HírKedd

  • A SuperHeroHype galériáiban tonnányi új képet nézhettek meg a Thor és a Transformers - Dark of the Moon című filmekből.
  • Film készül a Headshot című képregényből, melyben egy New Orleans-i rendőr és egy bérgyilkos összeáll, hogy bosszút álljanak közös ellenségükön, aki társaik haláláért felelős. A főszerepben Sylvester Stallone, a producerek Alfred Gough és Miles Millar, a rendezői székben pedig Walter Hill.
  • Michael Shannon elárulta, hogy Zod szerepének felajánlása derült égből villámcsapásként érte, amikor az ügynöke felajánlotta neki a lehetőséget. A forgatókönyvet nem olvashatta még el, de Zack Snyder részletesen beavatta a film történetébe, valamint egy hónapig folyt az ún. screentest Henry Cavill-lal, hogy megnézzék, mennyire illenek össze a vásznon Supermanként és Zodként.
  • Magyar idő szerint este kilenckor indul a Mortal Kombat: Legacy websorozat a machinima.com oldalon. Ingyenesen nézhető, angol nyelvű, a trailert itt nézhetitek meg.
  • Az E!Online nyolcvanhatodik alkalommal is idézte Kelly Souders-t, miszerint lesz Lois és Clark esküvő a fináléban és nagyon elégedett lesz minden rajongó a páros pillanataival az évad hátralévő részeiben.

5 megjegyzés:

  1. Stallone midnen filmjét lenyomom :D, egyik legjobb színész.
    Remélem, hogy túlzásba nem viszik a Clois dolgokat és esküvőt lepörgetik max 5perc alatt, vagy erről fog szólni az egész finálé????:(
    Minimális Clois pillanatok persze, hogy kellenek, de ENNYI??Bírom Loist, de ez túlzás és sok nekem.

    VálaszTörlés
  2. Máskor is volt már ilyen idézet a készítőktől, hogy a Clois rajongók milyen elégedettek lesznek, aztán az egész kb. 2 percet takart a 42 perces részből.

    re, egyébként hajlamos vagy elfelejteni, hogy a Smallville célközönsége még mindig a a 18-35 közötti nők, nem pedig Superman képregény-kukac megszállottjai.

    VálaszTörlés
  3. Eygetértek W.of Heroes-al.
    Valamint kedves re ki mondta hogy az egész finálé Cloisról fog szólni?
    Mindig rosszul kombinálsz..Buta következtetéseket vonsz le félmondatokból! Írnak valamit Te meg úgy reagáslz hogy akkor Te már tudod mi lesz abban a részben, pedig gőzöd sincs róla! Pont ezen butaságok miatt lettél kitiltva már pár helyről..Mert elegük lett belőled!
    Először gondolkodj mielőtt ilyen butaságokat írsz!!!! De mindig ez van...Sajnos nagyon reménytelen eset vagy...

    VálaszTörlés
  4. Reménytelen eset... talán ezért re a neve :D

    VálaszTörlés
  5. OFF LOL, ez jó volt :D Re=Reménytelen Eset
    Bár a neve nem innen ered, hanem onnan, hogy egyszer mérgében törölte magát egy másik oldalról más névről, aztán mégis visszatért, de mostmár RE néven :D
    Egyébként tökéletesen passzol rá a dolog. OFF vége
    World of Superman, légyszi többet ne tegyétek ki a Clois esküvőt hírként, mert ha mégegyszer el kell olvasnom Re hsz-ét hozzá, esküszöm tökön döföm magam!
    Ja, és 40perces lesz az esküvő, mint Lanáé Lex-szel xD

    VálaszTörlés